Στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς Κασσελάκης και Τάιλερ – Συνομίλησαν με πολίτες και εμπόρους

Στα βόρεια προάστια της Αθήνας βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 11 Μαϊου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές του με τους πολίτες.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το πρωί τη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, ενώ η περιοδεία του ολοκληρώθηκε στην Κηφισιά με επίσκεψη – μαζί με τον συζυγό του Τάιλερ – στην Ανθοκομική Έκθεση και το κέντρο της περιοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε

σε εγκάρδιο κλίμα με πολίτες όλων των ηλικιών, με καταναλωτές, εμπόρους και καταστηματάρχες για τα διλήμματα ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών και για ζητήματα της καθημερινότητας.

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευαν στην περιοδεία του υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε και το βαν-«στρατηγείο» της προεκλογικής εκστρατείας, μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες.

Υπενθυμίζεται, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει αύριο το απόγευμα, Κυριακή 12 Μαΐου, την προεκλογική εκστρατεία με πρώτο σταθμό τη Μαγνησία. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα, ενώ την Τρίτη 14 Μαΐου θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Στη συνέχεια, αλλά και την Τετάρτη 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

Διαβάστε επίσης

Ανδρουλάκης από Αρκαλοχώρι: «Ζητώ εμπιστοσύνη για να αγωνιστούμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για καλύτερη ζωή»

ΣΥΡΙΖΑ για ελληνοτουρκικά: «Επιζήμια για τα συμφέροντα της χώρας η εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Τέμπη: «Δεν σκοτώσαμε μαζί αυτά τα παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιάς Κασσελάκης, Τάιλερ – Συνομίλησαν,kifisias kasselakis, tailer – synomilisan