ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποια εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι

Από νωρίς το πρωί έως νωρίς το μεσημέρι θα προσέλθουν στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα οι 5 υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν οι 5 υποψήφιοι είναι τα εξής:

Η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών θα ψηφίσει στην εκλογική της περιφέρεια την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις εκλογές

ανάδειξης Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. 

Συγκεκριμένα, η κ. Αχτσιόγλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο Περιστέρι, στο εκλογικό τμήμα στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1, στις 10:00 το πρωί της Κυριακής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο ίδιο εκλογικό τμήμα στο Περιστέρι, δηλαδή στον Εκθεσιακό Χώρο Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1 στις 12.30 το μεσημέρι.

Ο Νίκος Παππάς θα ψηφίσει στις 8.45 πμ στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής (Δημαρχείο Καισαριανής, αίθουσα εκδηλώσεων, Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας). Το βράδυ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα προσέλθει για δήλωση στην Κουμουνδούρου.

Ο Στέφανος Τζουμάκας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο Καλλιθέας, Σχολικό Συγκρότημα Αγίου Νικολάου, Θησέως 175.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Κρήτης 77, ΤΚ14231) στη 1 το μεσημέρι (1μ.μ.).

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: Στον Θεσσαλικό κάμπο, το μόνο εντονότερο από τη δυσοσμία είναι η απόγνωση και ο φόβος στα μάτια των κατοίκων

Νάσος Ηλιόπουλος για σενάρια διάσπασης: «Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα κάνει αυτό το δώρο στον Μητσοτάκη» (video)

Φάμελλος από ΔΕΘ: Κολοσσιαίες οι ευθύνες Μητσοτάκη, υπουργών και Περιφέρειας 

Keywords
Τυχαία Θέματα