Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σκληρότερα μέτρα - Περιμένει τη στιγμή για να το πει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για σκληρότερα μέτρα απλά «περιμένει τη σωστή στιγμή για να το πει» εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την αντίθεση που διαφαίνεται μεταξύ του ΔΝΤ και του Σόιμπλε» επισήμανε χαρακτηριστικά. «Κάποιος να πει στην κυβέρνηση ότι πολιτεύεσαι με βάση τα συμφέροντα της χώρας και όχι με το ποιοι είναι παλιοί εχθροί», είπε και πρόσθεσε «ότι θα πάμε

σε μια πολύ πιο "light" αξιολόγηση η οποία θα ψηφιστεί από τους 153 της κυβέρνησης».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε λόγο για «μια ανίκανη κυβέρνηση που πυροβολεί τα πόδια της είναι πιθανό να πέσει ανά πάσα στιγμή», αλλά δήλωσε πως «είναι αστείο να μιλάμε για εκλογές». «Δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για τους Έλληνες να πάμε σε εκλογές μετά από 8 μήνες» είπε.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ότι "το δόγμα της κυβέρνησης είναι ότι τα προβλήματα θα λυθούν μόνα τους. Οι αντιθέσεις όμως οξύνονται".

«Στον Πειραιά κυριαρχούν ακραίοι δυο πλευρών. Αυτοί που κάνουν την επαναστατική τους άνοιξη και αυτοί που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες» τόνισε. Μάλιστα, σχολίασε για τα χθεσινά επεισόδια: «Από τη στιγμή που αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Φύσσα, κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί. Η αστυνομία θα έπρεπε να έχει μια πιο δυναμική στάση για αυτούς που προκαλούν επεισόδια».

Σταύρος ΘεοδωράκηςδιαπραγματεύσειςεκλογέςπροσφυγικόHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα