Τηλεόραση: Ποια σήριαλ θα συνεχιστούν και του χρόνου

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Αυτό έχουν στο μυαλό τους οι υπευθυνοι των καναλιών και σχεδιάζουν απο τώρα την ανανέωση πολλών πετυχημεων σήριαλ που μεταδίδονται φέτος.

Ετσι, στον Alpha, η κωμωδία καταστάσεων «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» οδεύει προς ανανέωση για 11η χρονιά, συνεχίζοντας με παλιά και νέα ζεύγη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, βλέποντας την απήχηση του προγράμματος ακόμη και στις επαναλήψεις, προτείνει σε μέρος των συντελεστών της

σειράς να εξετάσουν το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας για μία ακόμη χρονιά.

Η σειρά θα συνεχιστεί με μερικές αλλαγές στο καστ.

Στους τηλεοπτικούς δέκτες και την επόμενη χρονιά θα μείνει η πετυχημένη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη παραγωγή του Διονύση Παναγιωτάκη, θα συνεχιστεί στον Alpha και τη σεζόν 2023 – 2024.

Για τον Σασμό τα σενάρια είναι δύο. Το ένα θέλει να συνεχίζεται η ίδια ιστορία με νέες προσθήκες ηθοποιών, και το δεύτερο θέλει τη δημιουργία μιας σειράς spin-off, όπου δύο τρεις ήρωες θα παραμεινουν οι ίδιοι και θα διαδραματίζεται μια νέα ιστορία στην οποία θα μετέχουν, όπως διαβάσαμε στη Real Νews.

Οσο για τη Γη της Ελιας, o Aνδρέας Γεωργίου βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει με το Μεγάλο Κανάλι και για τρίτη σεζόν μετά τις επιτυχημένες πρώτες δυο – προφορικά οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει. Οι Καπερνάροι, οι Στρεφανέοι και οι Βρετάκοι θα μας απασχολούν με τις ιστορίες τους, τα πάθη και τις ίντριγκές του και του χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Καναδάς: Δημοσιογράφος παραλίγο να καταρρεύσει σε ζωντανή σύνδεση (Video)

ΕΣΗΕΑ: Απόπειρα φίμωσης του Τύπου η αγωγή Κούγια σε «ΕφΣυν» και δημοσιογράφο της

Τηλεθέαση: Στα… ύψη ο ΣΚΑΪ χάρη στο «Survivor» (Πίνακες)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεόραση, Ποια,tileorasi, poia