Τσαπανίδου: Ψέματα Μητσοτάκη για το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ – Καμία ασφαλιστική ή φορολογική επιβάρυνση δεν προβλέπει

Για ψέματα Μητσοτάκη σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό η Πόπη Τσαπανίδου σε on camera δήλωσή της, μετά την απάντηση που έδωσε νωρίτερα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «κρυφή πτυχή» στο πρόγραμμά του με αφορμή τις προσωπικές δηλώσεις Κατρούγκαλου.

Η εκπρόσωπος

Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «καμία επιβάρυνση φορολογική ή ασφαλιστική στη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες ή τους αυτοαπασχολούμενους δεν προβλέπει το πρόγραμμά μας». Αντιθέτως, τονίζει ότι το πρόγραμμα προβλέπει «ελαφρύνσεις και προστασία των εισοδημάτων».

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη μεσαία τάξη να ζει με κουπόνια, προσπαθεί να διασωθεί την τελευταία στιγμή λέγοντας ψέματα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Καμία επιβάρυνση φορολογική ή ασφαλιστική στη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες ή τους αυτοαπασχολούμενους δεν προβλέπει το πρόγραμμά μας.

Αντιθέτως, ελαφρύνσεις προβλέπει και προστασία των εισοδημάτων και της περιουσίας τους, σε ένα συμβόλαιο με τους πολίτες που αποτελεί δέσμευση. Η μεσαία τάξη ξέρει κ. Μητσοτάκη.

Άλλα τέσσερα χρόνια ΝΔ, σημαίνουν άλλα τέσσερα χρόνια φορολεηλασία, κουπόνια και πλειστηριασμοί.

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, ανάσα στη μεσαία τάξη».

Διαβάστε επίσης:

Πυροσβεστική παρέμβαση Τσίπρα για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επιβάτης στο δοκιμαστικό δρομολόγιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – (Video/Photos)

Εκλογές 2023 – Το σποτ ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα – «Έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τέλος σ’ αυτόν τον εφιάλτη» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα