HAARP: Εργαλείο παρατήρησης ή απόλυτο υπερόπλο

Οι μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας από το newsbeast.grΣτην Αλάσκα μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να φωτίσει τον ουρανό με ραδιοκύματα. Από τότε οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το HAARP άρχισαν να οργιάζουν. Εργαλείο παρατήρησης ή απόλυτο υπερόπλο;

Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο το δημιούργησε η κυβέρνηση των Η.Π.Α.
για λογαριασμό της πολεμικής αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού της.

Πρόκειται για μια κατασκευή με έκταση 12 εκτάρια, η οποία κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και έχει ισχύ 3,6 MW, όσο χρειάζονται χίλια διαμερίσματα.



Το HAARP αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία.

Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία.

Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα και απίστευτης έντασης κεραυνούς.

Η επίσημη θέση της κυβέρνησης των Η.Π.Α. είναι ότι τους βοηθάει στην ανίχνευση αγνώστων αντικειμένων στην ατμόσφαιρα (π.χ. αναγνώριση εχθρικών πυραύλων).



Παρά τις διαβεβαιώσεις των ειδικών, το HAARP κατηγορείται από τους συνωμοσιολόγους ότι θέλει να ελέγξει το κλίμα, ακόμα και τον ανθρώπινο νου.

Το HAARP έχει κατηγορηθεί ότι έχει πυροδοτήσει διάφορα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα κατά καιρούς, όπως πλημύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισμούς, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη σεισμική δόνηση στην Ιαπωνία.

Μερικοί μάλιστα συνδέουν το HAARP με τον Νικόλα Τέσλα, και δεν διστάζουν να αποδίδουν στο HAARP την ιδιότητα του υπερόπλου, το οποίο απελπισμένα προσπαθεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ να το κρατήσει μυστικό.

Δείτε τα σχετικά βίντεο...


Keywords
Τυχαία Θέματα