Η φιλοξενία του Ράλλυ Ακρόπολις με την Ελίνα Σμπώκου επικεφαλή της εταιρίας που έχει αναλάβει φέτος το hospitality του Ράλλυ Ακρόπολις.

Από το επίσημο site του αγώνα...acropolisrally.gr:
"Μετρώντας πλέον αντίστροφα τις ώρες για την έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολις και λίγο πριν την ολοκλήρωση των εργασιών διαμόρφωσης στο service park συναντήσαμε την Ελίνα Σμπώκου, υπεύθυνη για το hospitality του φετινού αγώνα, η οποία μας μίλησε για τη φιλοσοφία και τις ιδιαιτερότητες πίσω από την οργάνωση των υπηρεσιών φιλοξενίας σε έναν αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Τι απαιτήσεις έχει η οργάνωση του hospitality ενός αγώνα του WRC
όπως το Ακρόπολις;Έχουμε εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών στη διοργάνωση εκδηλώσεων, όμως σίγουρα οι απαιτήσεις που υπάρχουν στο πλαίσιο ενός αγώνα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Από τη μια πλευρά πρέπει να προσφέρεις κάποιες παροχές που να είναι κατά κάποιο τρόπο πιο αναβαθμισμένες σε επίπεδο πρόσβασης, άνεσης αλλά και ενημέρωσης, ώστε αυτός που θα τις χρησιμοποιήσει να αισθανθεί πως είναι ξεχωριστός θεατής. Την ίδια στιγμή, όμως, όλα αυτά δε θα πρέπει να τον απομακρύνουν από τη δράση. Όλοι θέλουν να απολαμβάνουν τις παροχές αλλά να είναι και κοντά στο χώμα, στα αυτοκίνητα και στον ήλιο. Σε έναν αγώνα ράλλυ συναντιούνται δύο κόσμοι. Ο κόσμος του... hospitality που έχει να κάνει με το φαγητό, την άνεση και την καλοπέραση και ο κόσμος του σκληροπυρινικού θεατή που πάνω απ’όλα βάζει το θέαμα και την ένταση του αγώνα. Είχαμε την τύχη στην ομάδα που οργανώθηκε για τον αγώνα φέτος να βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε οι δυσκολίες που συναντήσαμε αντιμετωπίστηκαν. Η Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις έκανε σαφές από την πρώτη στιγμή πως το hospitality είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του αγώνα.
Αναζητήθηκαν στοιχεία από άλλους αγώνες του WRC;Παρακολουθήσαμε έξι αγώνες του θεσμού τους τελευταίους οκτώ μήνες . Από αυτούς «πήραμε», αλλά και διδαχθήκαμε από αρκετά πράγματα. Για παράδειγμα στο Ράλλυ Ιορδανίας είδαμε πώς αντιμετωπίζονται οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τι πρέπει να κάνουμε για τους θεατές σε τέτοιες συνθήκες. Το Ράλλυ Ισπανίας κατά την άποψή μου είναι το πιο άρτιο σε επίπεδο φιλοξενίας των θεατών και όχι μόνο σε επίπεδο hospitality. Οι Ισπανοί έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ ώστε να δημιουργήσουν έναν αγώνα για τους θεατές, ενώ οι υπόλοιποι στήνουν τους αγώνες με επίκεντρο τους αγωνιζόμενους. Από εκεί και πέρα στο Μόντε Κάρλο είδαμε τι ζητάει ένας θεατής που και θέλει και μπορεί να πληρώσει για να χρησιμοποιήσει ακόμα και ελικόπτερο για να βρεθεί στις ειδικές διαδρομές.
Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες του hospitality στο φετινό Ακρόπολις;Έχουμε τρείς κεντρικούς άξονες. Ο πρώτος και κυριότερος αφορά την τέντα του hospitality στο service park, στην καρδιά του αγώνα. Προσπαθήσαμε να είναι ελαφρά υπερυψωμένη ώστε να μπορεί ο θεατής από αυτήν να έχει εύκολη οπτική πρόσβαση σε όλο το χώρο και στα service των ομάδων γύρω. Η κυριότερη ιδέα πάντως για φέτος, που μάλιστα δεν την είδαμε σε άλλους αγώνες και πιστεύω πως είναι πολύ σημαντική, είναι το κομμάτι του live feed. Το ράλλυ είναι ένας αγώνας με την ιδιαιτ
Keywords
Αναζητήσεις
ελινα σμπωκου, ελινα σμπωκου βιογραφικο
Τυχαία Θέματα