ΚΟΣΜΟΣ | Το θηρίο Χένσον που ταράζει τα νερά... (vid)

Καρφώνει, σουτάρει, ποστάρει, είναι κυρίαρχος των ριμπάουντ. Ο λόγος για τον Τζον Χένσον, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα των παικτών που αναμένεται να βρεθούν στις πέντε πρώτες θέσεις του ντραφτ.

Ο Τζον Χένσον είναι 21 ετών (γεννήθηκε 28 Δεκεμβρίου του 1990) και στο NCAA εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την φανέλα του North Carolina. Ο ταλαντούχος παίκτης είναι φόργουορντ (με ύψος 2.08) και λόγω των σωματικών του προσόντων, καθώς είναι πολύ δυνατός και αλτικός, αποτελεί

πόλο έλξης για πολλές ομάδες. Ο Χένσον μπορεί πολύ εύκολα να καρφώσει με εντυπωσιακό τρόπο, έχει μεγάλη ποικιλία στα σουτ μέσα στο ζωγραφιστό και είναι κυρίαρχος των αιθέρων... στα ριμπάουντ. Την φετινή σεζόν είχε 13.7 πόντους και 9.9 ριμπάουντ μέσο όρο. Βεβαίως έχει και την αχίλλειο πτέρνα του και αυτή είναι το άσχημο ποσοστό του στις ελεύθερες βολές που φτάνει στο 51%. Το superbasket.gr συνεχίζει τα αφιερώματά του στους παίκτες που θα μας απασχολήσουν στο ντραφτ και αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε τον Τζον Χένσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα