ΡΩΣΙΑ | Κράσνενκοφ: "Υπομονή μέχρι την Δευτέρα για τον κόουτς"

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Ρωσίας, Αλεξάνταρ Κράσνενκοφ δεν θέλησε να αποκαλύψει το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας και ζήτησε υπομονή έως την Δευτέρα (24/12).

Ο Αλεξάνταρ Κράσνενκοφ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sportexpress.ru" και κράτησε τα χαρτιά του κλειστά, χωρίς πάντως να διαψεύσει την υποψηφιότητα του Φώτη Κατσικάρη για την τεχνική ηγεσία. Στην λίστα που εξετάζει η ομοσπονδία, ο Κράσνενκοφ τόνισε ότι δεν υπάρχει το όνομα του Ετόρε Μεσίνα. "Έχουμε αποφασίσει για τους υποψήφιους, οι οποίοι θα περάσουν
από την Εκτελεστική Επιτροπή. Η ομοσπονδία αυτή τη στιγμή ανησυχεί περισσότερο για τον προπονητή στους Νέους και τους Παίδες", δήλωσε αρχικά ο Αλεξάνταρ Κράσνενκοφ, όπου στη συνέχεια του ζητήθηκε να δώσει κάποια ονόματα στη δημοσιότητα: "Να κάνετε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα", τόνισε. Για τον Φώτη Κατσικάρη: "Κανείς δεν θα πρέπει να πιστεύει στις φήμες. Επαναλαμβάνω, να κάνετε υπομονή. Θα τον μάθετε σίγουρα τον προπονητή. Το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι πως η εθνική ομάδα δεν θα μείνει ακέφαλη".Για τον Ετόρε Μεσίνα: "Με τις δηλώσεις που έκανε για το ρώσικο μπάσκετ, έχασε τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν να του κάναμε πρόταση. Διαφωνώ με όσα είπε, αλλά θα τα μελετήσουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα