Amsterdam Open: Νοκ-άουτ από τον 1ο Γύρο οι Κοέγιο και Τάπια! (vid)

Η… βόμβα της εβδομάδας έπεσε από τον 1ο Γύρο! Οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια αποχαιρέτισαν πρόωρα το Amstrdam Open, καθώς ηττήθηκαν με 6-3, 4-6, 6-3 από τους εντυπωσιακούς Αλεχάνδρο Αρόγιο και Γκονθάλο Ρούμπιο στη Φάση των “32”. Αυτό το αποτέλεσμα συνιστά μόλις το δεύτερο φετινό τουρνουά που το Νο1 δίδυμο του World Padel Tour δεν καταφέρνει να φτάσει τουλάχιστον ως τα ημιτελικά και το πρώτο που “αποχαιρετά” τόσο νωρίς μία διοργάνωση.

No me llamen, no me molesten, no me busquen.

Voy a estar viendo este partido en bucle.#WPTAmsterdamOpen pic.twitter.com/tcWCUuPruS

World Padel Tour (@WorldPadelTour) October 11, 2023

Αγωνιστικά, ο Νο25 Αρόγιο με τον Νο20 Ρούμπιο έκαναν ίσως το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι, απέναντι στο δίδυμο του Ισπανού με τον Αργεντινό που έδειξε να μην είναι όσο… αλάνθαστο το έχουμε συνηθίσει φέτος, ενώ ατομικά ο Κοέγιο έμοιαζε σε κάποια σημεία του ματς να έχει ενοχλήσεις στο χέρι.

Οι Αρόγιο και Ρούμπιο πανηγυρίζουν τη σπουδαία νίκη τους.

Παρόλο που αυτή η ήττα δεν απειλεί την παρουσία των Κοέγιο και Τάπια στο Νο1 της κατάταξης την επόμενη εβδομάδα, συνιστά μία ξεκάθαρη ευκαιρία για τους Νο2 Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ να διεκδικήσουν το μάξιμουμ βαθμολογικό όφελος στο Άμστερνταμ, ψαλιδίζοντας έτσι σημαντικά τη διαφορά τους με την κορυφή.

Στο μεταξύ, οι Αρόγιο και Ρούμπιο θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τους Χάιμε Μουνιόθ και Χοσέ Μπαουτίστα Ορτίθ, αμφότεροι Ισπανοί.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

The post Amsterdam Open: Νοκ-άουτ από τον 1ο Γύρο οι Κοέγιο και Τάπια! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα