Charleston Open: “Τρένο” η Κόλινς νίκησε Ζαμπέρ και Στίβενς και μπήκε 8άδα (vids)

02:41 5/4/2024 - Πηγή: Tennis24

H Ντανιέλ Κόλινς δείχνει ασταμάτητη και στο χώμα με την Αμερικανίδα να σημειώνει back-to-bak νίκες μέσα σε λίγες ώρες απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Ονς Ζαμπέρ, αλλά και στην πρώην πρωτθλήτρια του τουρνουά (2016), Σλόουν Στίβενς, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Charleston Open φτάνοντας παράλληλα τις 10 σερί νίκες! 

It just gets better and better

That's now NINE straight wins for Danielle Collins, who defeats defending champ Jabeur in three sets!#CharlestonOpen pic.twitter.com/rKTz5ueH9u

wta (@WTA) April 4, 2024

Η αρχή για την Νο22 του κόσμου έγινε απέναντι στην κάτοχο του τίτλου και Νο2 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ με την Κόλινς να επικρατεί με 6-3, 1-6, 6-3 μετά από 2 ώρες και 3 λεπτά. Αν και τα ποσοστά στο service της αυτή τη φορά ήταν σε χαμηλά επίπεδα, έχοντας 5 διπλά λάθη και κερδίζοντας μόλις το 55% πίσω από το πρώτο service (27/49), η Κόλινς κατάφερε να σβήσει τα 8/12 break-points της Ζαμπέρ και κάνοντας ένα εξαιρετικό 3ο set έφτασε στη νίκη. 

Η Αμερικανίδα ξεκίνησε τον εξ’ αναβολής αγώνα με την Ζαμπέρ, έχοντας δύο τεράστια holds, σβήνοντας συνολικά 6 break-points, αλλά κι ένα break ενδιάμεσα, παίρνοντας προβάδισμα με 3-0. Η Ζαμπέρ απάντησε άμεσα με δικό της break (3-2), αλλά στη συνέχεια με ένα ακόμα break η Κόλινς έκανε το 4-2 και αμέσως μετά το 5-2 για να κλείσει το set λίγο αργότερα με 6-3 (1-0). 

Το 2ο σκέλος του αγώνα, που άνηκε ολοκληρωτικά στην Ζαμπέρ, οι δύο τενίστριες ξεκίνησαν έχοντας από ένα hold (1-1), για να ακολουθήσουν 5 σερί games από την Τυνήσια που έφτασε στο 6-1, ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο decider set η Αμερικανίδα πήρε προβάδισμα με 4-1 στο 1ο set, με την Ζαμπέρ να το παίρνει πίσω μειώνοντας σε 4-3, αλλά από εκεί και πέρα η Κόλινς με ένα ακόμα break (5-3) κι ένα εύκολο hold έκλεισε το ματς με 6-3 παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των “16”.

Λίγες ώρες αργότερα η Κόλινς αντιμετώπισε την Στίβενς, που με τη σειρά της είχε αποκλείσει νωρίτερα την Λέιλα Φερνάντεζ με 6-4, 6-4, με την Νο22 του κόσμου να επικρατεί με το επιβλητικό 6-2, 6-2. 

Η Αμερικανίδα βελτίωσε αισθητά το service της σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ζαμπέρ, κερδίζοντας το 77% των πόντων πίσω από το πρώτο service (23/30), σβήνοντας και τα 4 break-points της συμπατριώτισσάς της, ενώ από την πλευρά της έκλεισε το ματς εκμεταλλευόμενη τις 4 από τις 5 ευκαιρίες για break. 

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο παίκτριες να έχουν από δύο κερδισμένα games στο service τους (2-2) με την Κόλινς από εκεί και πέρα να φτάνει σε 2 hold και 2 breaks και με 6-2 να κλείνει το set παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Danimal UNLEASHED

Danielle Collins wins her 10th straight match and second of the day. She defeats Stephens 6-2, 6-2 and secures her spot in the quarterfinals. #CharlestonOpen pic.twitter.com/NlHMwHQfBW

wta (@WTA) April 4, 2024

Στο 2ο set η Κόλινς βρήκε και πάλι πρώτη break (1-0) και κατακτώντας τα πρώτα 3 games προηγήθηκε με 3-0. Η Στίβενς προσπάθησε να μπει και πάλι μέσα στο set στο 7ο game, όμως η Κόλινς έσβησε και τις 3 προσπάθειες για break διατηρώντας η διαφορά των τριών games (5-2), ενώ στο τελος με το 4ο break της στο παιχνίδι επέστρεψε από το 40/15 και έκλεισε το ματς,αλλά και το εισιτήριο για τα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ελίνα Σβιτολίνα και Ελίζε Μέρτενς. 

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: “Τρένο” η Κόλινς νίκησε Ζαμπέρ και Στίβενς και μπήκε 8άδα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Charleston Open, “Τρένο”, Κόλινς, Ζαμπέρ, Στίβενς, 8άδα,Charleston Open, “treno”, kolins, zaber, stivens, 8ada