Finland Open: Νοκ-άουτ με τραυματισμό και η Αριάνα Σάντσεθ!

Δεύτερο πλήγμα για το Finland Open, καθώς μετά το Νο2 δίδυμο των ανδρών, Ντι Νένο/Στούπατσουκ, τώρα και η Νο1 στον κόσμο ομάδα των γυναικών, αυτή των Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ, επίσης αποσύρεται από το τουρνουά λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα, η Σάντσεθ είναι εκείνη που με μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram γνωστοποίησε πως ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς, οπότε είναι αδύνατη η παρουσία της στα κορτ του Τάμπερε. 

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως

δεν θα βρίσκομαι σε θέση να αγωνιστώ στο Finland Open, διότι κατά την προετοιμασία για το τουρνουά υπέστην έναν τραυματισμό στους κοιλιακούς. Είμαι πολύ στεναχωρημένη διότι προπονήθηκα εξαιρετικά σκληρά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και ένιωθα σε εξαιρετική κατάσταση. Τώρα δουλεύω για να ανακάμψω όσο το δυνατόν συντομότερα. Φινλανδία, ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα”, ανέφερε συγκεκριμένα στο μήνυμά της η Σάντσεθ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ari Sánchez (@asanchezfallada)

Σημειώνεται πως στο χρονικό σημείο που ήρθε η απόσυρση των Χοσεμαρία και Σάντσεθ δεν θα γίνει αντικατάστασή τους από lucky losers, αλλά το δίδυμο των αντιπάλων που επρόκειτο να αντιμετωπίσουν, δηλαδή οι Βερόνικα Βιρσέδα και Κλαούντια Γένσεν, θα προκριθούν άνευ αγώνα στα προημιτελικά.

Επιπλέον, τονίζεται πως η πρωτοπορία των Χοσεμαρία και Σάντσεθ στην παγκόσμια κατάταξη είναι τέτοια που η Νο1 θέση σε καμία περίπτωση δεν απειλείται αυτή την εβδομάδα για τις δύο Ισπανίδες. Ωστόσο, το ερωτηματικό τίθεται για τον χρόνο αποθεραπείας της Σάντσεθ, με το επόμενο -πραγματικά μεγάλο- ραντεβού να είναι στις 18-24 Σεπτεμβρίου με το Madrid Master, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της σεζόν στο World Padel Tour.

The post Finland Open: Νοκ-άουτ με τραυματισμό και η Αριάνα Σάντσεθ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα