Juniors Orange Bowl: Η κακοκαιρία καθυστερεί το ντεμπούτο του Παγώνη (vid)

Η κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ώρα τη Φλόριντα έχει επηρεάσει και το σημαντικό τουρνουά Juniors Orange Bowl στο οποίο αναμένεται να αγωνιστεί ο Ραφαήλ Παγώνης. Οι αγώνες για το κυρίως ταμπλό δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, ενώ υπολείπονται και οι αναμετρήσεις για τον τελευταία προκριματικό γύρο. 

Οι καιρικές προβλέψεις για το επόμενο τριήμερο δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς η Φλόριντα προετοιμάζεται για έντονες καταιγίδες που θα μοιάζουν με τροπικές και θα ακολουθούνται από έντονα καιρικά φαινόμενα. 



Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοργανωτές ψάχνουν

να βρουν λύσεις, με τα διάφορα σενάρια να κάνουν λόγο και για 2-3 αγώνες την ημέρα, όταν ο καιρός το επιτρέψει και για παιχνίδια τα οποία θα διαρκούν μέχρι τα 4 games (όπως στα NextGen Finals) τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί. 

Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος Έλληνας τενίστας και Νο1 στην κατάταξη στην ηλικιακή του κατηγορία στη χώρα μας, έχει τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό, όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Αμερικανό από την Καλιφόρνια, Τανμάρι Κοντουρί με στόχο να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά. 

Την περασμένη Κυριακή ο Παγώνης έκανε την πρώτη του προπόνηση έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και έδειξε έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση στη Φλόριντα. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Κοντουρί, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Κάρτερ Σμόλγουντ και Γιτιάν Λου. 

JUNIOR ORANGE BOWL SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

The post Juniors Orange Bowl: Η κακοκαιρία καθυστερεί το ντεμπούτο του Παγώνη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα