Miami Open: Χωρίς “φρένα” η Σάκκαρη στον 4ο γύρο (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, δεν λύγισε ούτε από την ημιφιναλίστ του Australian Open, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και με 7-5, 6-4 μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά εξασφάλισε την πρόκριση για τις “16” του Miami Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια που συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έφτασε τις 7 νίκες στα 8 πρώτα παιχνίδια που βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Αμερικάνου προπονητή, Ντέβιντ Γουίτ βγάζοντας σε ένα ακόμα ματς επιθετικότητα, αλλά και ουσία

στο παιχνίδι της. 

Με δύο δύσκολα holds, όπου χρειάστηκε να σβήσει συνολικά 3 break-points, αλλά κι ένα break (2-1), η Σάκκαρη προηγήθηκε με 3-1 στο 1ο set, αλλά και με 5-3 στη συνέχεια σωζοντας ακόμα 2 break-points. 

Η Γιαστρέμσκα μείωσε σε 5-4, ενώ αμέσως μετά, τη στιγμή που η Σάκκαρη σέρβιρε για τη νίκη, κατάφερε να πάρει πίσω το χαμένο της service ισοφαρίζοντας σε 5-5. Ωστόσο, η Σάκκαρη επέμενε και αφού έσβησε 3 game-points της Ουκρανής, στη συνέχεια έφτασε σε νέο break (6-5) και μετά από 3 set-points έκανε το 7-5 παίρνοντας προβάδιασμα με 1-0. 

Η Νο9 του κόσμου ξεκίνησε στο 2ο set, όπως και στο 1ο, καθώς βρήκε break στην πρώτη της ευκαιρία (1-0), για να ακολουθήσει ένα ακόμα δύσκολο hold σβήνοντας 3 break-points της Γιαστρέμσκα (2-0). 

Στο 7ο game η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα με διπλό break, όμως η Ουκρανή έσβησε 3 break-points της Σάκκαρη μειώνοντας σε 4-3. Από εκεί και πέρα η Ελληνίδα τενίστρια κράτησε εύκολα το service της φτάνοντας σε μια ακόμη πρόκριση και στον 4ο γύρο του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Άννα Καλίνσκαγα που με τη σειρά της κέρδισε την Γέλενα Οσταπένκο με 6-3, 6-1

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Χωρίς “φρένα” η Σάκκαρη στον 4ο γύρο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα