Montevideo Open: Ήττες για Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Δε θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Montevideo Open οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ, μιας και αμφότερες ηττήθηκαν στα προημιτελικά των διπλών, ενώ η δεύτερη έμεινε και εκτός τελικής 8άδας στα μονά.

Η Βαλεντίνη συνεργάστηκε με την 32χρονη Γεωργιανή, Εκατερίνε Γκοργκότζε, και στην πρεμιέρα τους κέρδισαν τις Βραζιλιάνες Γκαμπριέλα Σε και Ρεμπέκα Περέιρα με 6-0, 6-1.

Στο ματς της 8άδας όμως έχασαν από τις No.4 του ταμπλό, Φρέγια Κρίστι (Αγγλία) και Γιουλιάνα Λιζαράζο (Κολομβία) με 4-6, 7-5,

10-8, μετά από μία ώρα και 49 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ.

Παράλληλα, η Παπαμιχαήλ έπαιξε στο πλάι της 28χρονης Ουκρανής Ουκρανής, Βαλέριγια Στράκοβα, και μαζί επικράτησαν των Ιλένα Ιν-Αλμπόν (Ελβετία) και Μαρτίνα Καπούρο Ταμπόρντα (Αργεντινή) με 6-2, 6-3 στην πρεμιέρα.

Το βράδυ της Πέμπτης (7/12) όμως, οι No2 του ταμπλό δεν τα κατάφεραν απέναντι στις Ελιξάν Λεκέμια (Γαλλία) και Γκαμπριέλα Λι (Ρουμανία), μιας και ηττήθηκαν με 6-3, 7-6(3), μετά από μία ώρα και 33 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ.

Σχετικά με τα μονά, η Δέσποινα έκανε καλή αρχή στο κυρίως ταμπλό νικώντας την 21χρονη Αμερικανίδα, Βικτόρια Χου, με 6-4, 6-2, όμως χθες δεν τα κατάφερε απέναντι στην 21χρονη Γαλλίδα, αλλά και κορυφαία του ταμπλό, Ντιάν Παρί, μιας και έχασε με 6-1, 6-2.

Αντίθετα, η Βαλεντίνη έπαιξε μόνο ένα ματς στο κυρίως ταμπλό. Στην πρεμιέρα της, η No8 του ταμπλό αντιμετώπισε την 27χρονη Ρωσίδα, Ντάρια Λοτίκοβα, και έχασε με 7-6(5), 6-2, μετά από μία ώρα και 39 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων.

The post Montevideo Open: Ήττες για Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα