Tίρανα: Μεγάλη εμφάνιση, νίκη και τελικός για Γελαδάρη!

Η εκπληκτική εβδομάδα στα Τίρανα συνεχίζεται για τον Οδυσσέα Γελαδάρη, ο οποίος παραχωρώντας μόλις 3 games στον 16χρονο Ιταλό, Αλεσάντρο Φιόκι, επικράτησε με 6-3, 6-0 παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του ITF τουρνουά J30, Tirana Open, που διεξάγεται αυτην την εβδομάδα στη γείτονα χώρα. 

Το εντυπωσιακό στη νίκη του 15χρονου Έλληνα τενίστα του Αθλητικού Ομίλου Π. Φαλήρου, είναι ότι στο 1ο set

βρέθηκε πίσω με 3-1, για να κατακτήσει στη συνέχεια 11 σερί games φτάνοντας στον 1ο του ITF τελικό! 

Τελευταίο εμπόδιο για τον τίτλο θα είναι ο επίσης 16χρονος Ιταλός και Νο4 του ταμπλό, Σιμόνε Μασελάνι, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον συμπατριώτη του Νίκολο Ρομάνο με 3-6, 6-1, 6-2, φτάνοντας τις 10 σερί νίκες καθώς πριν από μερικές εβδομάδες είχε κατακτήσει τον τίτλο στο 30άρι τουρνουά στη Σκόδρα.

Οι δύο φιναλίστ του μονού θα πάρουν μια πρώτη μεταξύ τους….γεύση καθώς θυμίζουμε ότι σε λίγη ώρα θα αναμετρηθούν και στον τελικό του διπλού με τους Γελαδάρη και Μιταλά να αντιμετωπίζουν τους Ιταλούς Μασελάνι και Λάινο. 

Αντίθετα στα κορίτσια η Νο1 του ταμπλό Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό καθώς ηττήθηκε από την Ιταλίδα και Νο3 του ταμπλό, Μπεατρίς Βέλτρι με 6-2, 6-2, ενώ η Δέσποινα Κοσκινά έχασε στον ημιτελικό από την Αμερικανίδα και Νο4 του ταμπλό Έμα Φούλβια Γουίσνφιλντ με 6-0 6-4. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου θα επιστρέψει στο court σε λίγη ώρα καθώς μαζί με την αδερφή της Λυδία θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του διπλού τις Ιταλίδες και Νο2 του ταμπλό, Ντάρια Ραϊμόντο και Μπεατρίς Βέλτρι. 

The post Tίρανα: Μεγάλη εμφάνιση, νίκη και τελικός για Γελαδάρη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα