“Απόδραση” Χάλεπ στο Τορόντο! – VIDEO

23:05 7/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Μετά από ένα απίστευτο ματς που έφτασε τις δυόμιση ώρες, η Σιμόνα Χάλεπ πέρασε από μυριάδες προβλήματα για να κερδίσει την Τζένιφερ Μπράντι και να μείνει “ζωντανή” στο Τορόντο!

Θρίλερ στο Τορόντο με νικήτρια τη Χάλεπ!

Ένα απίστευτο ματς διάρκειας δυόμιση ώρα παραλίγο να αφήσει εκτός Τορόντο και τη Σιμόνα Χάλεπ αλλά η πρόσφατη πρωταθλήτρια του Wimbledon, με κάποιον τρόπο, “επιβίωσε”.

Σε ένα “τρελό” ματς όπου η Μπράντι παραλίγο να το κλείσει στο δεύτερο σετ,

η Χάλεπ προηγήθηκε με 4-0 στο τρίτο σετ αλλά βρέθηκε δύο πόντους μακριά από την ήττα(!), η Νο4 τενίστρια στον κόσμο κατάφερε να κερδίσει την εντυπωσιακή qualifier Αμερικανίδα με 4-6, 7-5, 7-6(4).

Αυτό ήταν το πρώτο ματς για τη Χάλεπ μετά τον θρίαμβό της στον τελικό του Wimbledon κόντρα στη Σερίνα Γουίλιαμς και η “σκουριά” στην απόδοση της Ρουμάνας ήταν εμφανής.

Ωστόσο, αυτή είναι η “μισή” αλήθεια με την άλλη μισή να λέει ότι η Μπράντι έκανε ένα άψογο ματς με απίστευτα επιθετικό και αποτελεσματικό τένις κάνοντας “σμπαράλια” τις άμυνες και το σερβίς της Χάλεπ κάμποσες φορές.

Η Μπράντι έδειξε από νωρίς τις άγριες προθέσεις της κερδίζοντας με τρομερό τένις το πρώτο σετ με τη Χάλεπ να απαντά πολύ δύσκολα στο δεύτερο σετ όπου είχε το break στο 5-3 αλλά χρειάστηκε εντέλει το 7-5 για να ισοφαρίσει “φλερτάροντας” ήδη με την ήττα.

Το τρίτο σετ είχε την πιο αναπάντεχη εξέλιξη με τη Χάλεπ να δείχνει πως βάζει το “νερό στο αυλάκι” καθώς προηγήθηκε με 4-0 πριν ακολουθήσει μία απίστευτη αντεπίθεση της Μπράντι με πέντε αναπάντητα games και 15-30 στο σερβίς της Ρουμάνας για να παραμείνει στο ματς!

Σε νέα αλλαγή μομέντουμ, λίγα λεπτά αργότερα η Χάλεπ σέρβιρε για το ματς στο 6-5 αλλά οι επιστροφές της Μπράντι ήταν “φονικές” και τελικά χρειάστηκε το tie break και μερικές αδιανόητες άμυνες της Ρουμάνας για να “κλειδωθεί” μία τρομερά δύσκολη νίκη.

Σε κάθε περίπτωση, μένει ακόμα “ζωντανή” στο Τορόντο και την περιμένει ένα άλλο επιθετικό υπερ-όπλο, είτε η Γέλενα Οσταπένκο είτε η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Πολύ δύσκολη νίκη επί της Κατερίνα Σινιάκοβα πέτυχε και η Ελίνα Σβιτολίνα και, σε μία μέρη γεμάτη τρίσετα ματς, η Μπελίντα Μπένσιτς κέρδισε την Γιούλια Γκέργκες με 2-1.

WTA ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Απόδραση” Χάλεπ στο Τορόντο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα