Μπαντόσα για Τσιτσιπά: “Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα”

15:35 8/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Για την είδηση του χωρισμού της με τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε η Πάουλα Μπαντόσα σε πρόσφατες δηλώσεις της, εξηγώντας τους λόγους της απόφασής τους. Η 26χρονη Ισπανίδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, εξήγησε πως παρά την απόφασή τους διατηρούν άψογη σχέση, και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

“Όταν ήμασταν καλά η σχέση μας ήταν υπέροχη. Υπήρχαν κι’ άλλες στιγμές, που έπρεπε να εστιάσουμε στις καριέρες μας, στα δικά μας πράγματα, και μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις. Αυτό μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Σαράποβα και του Ντιμιτρόφ,

που γνωρίζεις τον σωστό άνθρωπο, αλλά ίσως τη λάθος στιγμή. Είναι κάπως έτσι.

Συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες μέρες, αλλά είμαι δυνατός άνθρωπος και προσπαθώ να διαχειριστώ τα πράγματα όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι περήφανη με το πως τα πάω. Δεν ήταν εύκολο γιατί από την αρχή η σχέση είχε μεγάλη δημόσια προβολή, οπότε έπρεπε και να την τελειώσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι υπέροχος άνθρωπος και εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτόν. Ξέρω ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Έχω μεγάλη στήριξη απ’ όλη την οικογένειά μου, την ομάδα μου, και τους φίλους μου. Έχω πάρει στήριξη και από τη δική του ομάδα και οικογένεια, όλοι μας στηρίζουν. Στην τελική, δεν έγινε τίποτα κακό, έτσι είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα βλεπόμαστε στο Tour και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον.”

The post Μπαντόσα για Τσιτσιπά: “Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαντόσα, Τσιτσιπά, “Είναι,bantosa, tsitsipa, “einai