Μπάρτι: “Δεν με αγχώνει το rivalry με την Οσάκα”

Η Άσλεϊ Μπάρτι έκανε ένα αψεγάδιαστο Αυστραλιανό Όπεν μέχρι τον προημιτελικό γύρο όταν και αποκλείστηκε από μία εκ των μεγάλων εκπλήξεων του τουρνουά, την Καρολίνα Μούκοβα.

Παρά τον αποκλεισμό, η 24χρονη τενίστρια έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στην επιστροφή της στο τουρ μετά από έναν σχεδόν χρόνο απουσίας.

Η Μπάρτι αποκάλυψε πως δεν παρακολούθησε τον φετινό τελικό του Αυστραλιανού Όπεν καθώς δεν της αρέσει ιδιαίτερα να παρακολουθεί τένις(!) ενώ δεν δείχνει να την φοβίζει η μεγάλη επιτυχία που απολαμβάνει η Ναόμι Οσάκα, που έχει ξεχωρίσει από τη νέα

γενιά τενιστριών με τα 4 Grand Slam που έχει ήδη κερδίσει.

“Έχουμε παίξει ελάχιστες φορές μέχρι στιγμής με την Οσάκα. Αυτό εξαρτάται εν πολλοίς από την κλήρωση των τουρνουά. Εγώ θα ήθελα να αγωνιστώ απέναντι της στα μεγαλύτερα τουρνουά. Αυτό είναι το όνειρο κάθε κορυφαίου τενίστα, να κερδίζει τους καλύτερους στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δεν αγχώνομαι για το rivalry μαζί της”.

“Δεν νιώθω ποτέ εξτρά πίεση. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, την προπόνηση μου και εμπιστεύομαι τη διαδικασία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Τώρα δεν σκέφτομαι ούτε την κατάταξη, θα είναι λάθος σύμβουλος ακόμα και αν έχω καλές μνήμες στα περισσότερα τουρνουά. Κάποια πράγματα είναι εκτός του ελέγχου μου, αυτό που ελέγχω εγώ είναι η προσωπική μου δουλειά στο κορτ” ανέφερε η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπάρτι: “Δεν με αγχώνει το rivalry με την Οσάκα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα