Κέρδισε τη Χάλεπ και “βλέπει” τίτλο η Κέρμπερ! – VIDEO

Η Αντζελίκ Κέρμπερ έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας πειστικά τη Σιμόνα Χάλεπ για τα προημιτελικά του Ίστμπορν και πλησιάζει στο πρώτο τίτλο της σεζόν!

Τη μεγαλύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν πέτυχε η Αντζελίκ Κέρμπερ!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η απολαυστική δράση στο All England Club με την

έναρξη του Wimbledon, το πολύ δυνατό τεστ κόντρα στη Σιμόνα Χάλεπ κύλησε εξαιρετικά για την 31χρονη Γερμανίδα που επικράτησε της Ρουμάνας με 6-4, 6-3.

Άρτια εμφάνιση από την περσινή φιναλίστ του Wimbledon καθώς έκανε “σμπαράλια” το σερβίς της Χάλεπ σημειώνοντας πέντε συνολικά breaks κόντρα στη φημισμένη αντίπαλο της.

Έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός τίτλων, από το Σίδνεϊ το 2018 και, ενώ έφτασε κοντά και στη Μαγιόρκα λίγες μέρες πριν, έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα τρόπαιο στο Ίστμπορν όντας, προς το παρόν, στα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ που κάνει το τουρνουά της ζωής της στο γρασίδι αποκλείοντας στα προημιτελικά, με ανατροπή, και την Αλιζέ Κορνέ και θα είναι η επικίνδυνη αντίπαλος της Κέρμπερ που καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί.

Ο έτερος ημιτελικός αναμένεται να είναι ένα ντέρμπι για “γερά νεύρα” ανάμεσα στην Κίκι Μπέρτενς και την Καρολίνα Πλίσκοβα!

Πέμπτη, 27/6: Προημιτελικοί Eastbourne
Kerber (Germany) beat Halep (Romania) 6-4 6-3
Jabeur (Tunisia) beat Cornet (France) 1-6 7-5 6-3
Bertens (Netherlands) beat Sabalenka (Belarus) 6-4 3-6 6-4
Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Aleksandrova (Russia) 6-2 6-0

NATURE VALLEY INTERNATIONAL SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Κέρδισε τη Χάλεπ και “βλέπει” τίτλο η Κέρμπερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα