Κύργιος: “Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζω μέχρι τα 33”

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης UTS στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα, ότι δεν βλέπει τον εαυτό του να βρίσκεται στο τένις μετά από 5 χρόνια. 

Τη φετινή σεζόν ο Κύργιος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον τραυματισμό στο γόνατο, νωρίτερα μέσα στη σεζόν, αλλά και από τον τραυματισμό στον καρπό που υπέστη στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην grass season. 

“Το πρόγραμμα είναι εκτός ελέγχου. Γερνάω. Είμαι 28, αλλά με όλα τα πάρτι και το αλκοόλ νιώθω σαν 57. “, είπε ο Κύργιος κατά

τη παραμονή του στο Λος Άντζελες. “Το να παίζω μέχρι τα 33 είναι τρελό για μένα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μόλις φύγω δεν θα με ξαναδείς.”

Ο φιναλίστ του Wimbledon (2022) επανέλαβε την επιθυμία του να γίνει προπονητής μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να προπονεί τον Φράνσις Τιάφο. “Πιστεύω ότι μπορώ να τον προπονήσω. Full time προπονητής του Τιάφο. Αυτό θα ήταν άρρωστο”, συμπλήρωσε χαμογελώντας. 

Ο 28χρονος Αυστραλός βρίσκεται στη λίστα συμμετοχών του Citi Open της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα τον δούμε στο τουρνουά. 

The post Κύργιος: “Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζω μέχρι τα 33” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα