Λεχέτσκα: “Αμφιβάλλω αν θα ζήσω ξανά τέτοια ατμόσφαιρα”

13:32 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Γίρι Λεχέτσκα ήταν ο άνθρωπος που είχε τον…άχαρο ρόλο στο παιχνίδι της Μ. Τρίτης κόντρα στον Ράφα Ναδάλ ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, πόσο μάλλον από τη στιγμή που κέρδισε στο τελευταίο (όπως εξελίχθηκε) παιχνίδι του 37χρονου Ισπανού στη Μαδρίτη. 

Ο Τσέχος έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Caja Magica κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να βλέπει 13.000 θεατές να ειναι εναντίον του, συμπληρώνοντας ότι δεν είχε άλλο τρόπο από το να μείνει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. 

“Η αλήθεια είναι ότι

δεν ξέρω τι να πω. Το να μοιράζομαι το court με τον Ράφα στο χώμα και μάλιστα μέσα στην Ισπανία, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αγωνιστικά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ο Ράφα έδειξε όλη την εβδομάδα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από ότι στη Βαρκελώνη. Επομένως έπρεπε κι εγώ από την πλευρά μου να παίξω ακόμα καλύτερα και να επικεντρωθώ στο παιχνίδι μου”, είπε ο Τσέχος. 

“Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να προετοιμαστείς για μια τέτοια ατμόσφαιρα. Η στιγμή στο τελευταίο game του αγώνα, με 13.000 ανθρώπους να φωνάζουν το όνομά του, να τον αποθεώνουν, είναι κάτι που δεν έχει ζήσει ποτέ στη ζωή μου και δεν νομίζω ότι θα ζήσω ξανά. Αμφιβάλλω ότι θα ξαναζήσω μια τέτοια εμπειρία.”

“Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι 13.000 κόσμος είναι όλοι εναντίον σου και ότι κανείς δεν θέλει να κερδίσεις, τότε δεν χρειάζεται να είσαι μέσα στο γήπεδο. Είσαι ήδη χαμένος. Γι’ αυτό προσπάθησα να επικεντρωθώ στο παιχνίδι μου και να μπορέσω να ξεφύγω από αυτές τις σκέψεις. Κάθε παίκτης έχει τον δικό του τρόπο. Έτσι έμεινα χαλαρός και ψύχραιμος στο τελευταίο game.”

Ο Λεχέτσκα μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Madrid Open, για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ τη Μ. Πέμπτη. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Λεχέτσκα: “Αμφιβάλλω αν θα ζήσω ξανά τέτοια ατμόσφαιρα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα