Λεμεσός: Διπλή πρόκριση στην 8άδα για Ασλανισβίλι και Παναγιωτίδου

Άρτεμις Ασλανισβίλι και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά στο 100άρι τουρνουά Juniors που γίνεται στη Λεμεσό αυτήν την εβδομάδα. 

Η Ασλανισβίλι παραχώρησε μόλις ενα game στην επιβλητική της νίκη με 6-1, 6-0 κόντρα στην Ιταλίδα και Νο15 του ταμπλό, Ιλάρι Πιστόλα, με την Νο2 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στη φάση των “8” την Σλοβάκα (Νο9) Κάλι Σουπόβα που με τη σειρά της κέρδισε την Ρωσίδα Ντάρια Κορέσκοβα με 7-5, 6-4. 

Από τη μεριά της η Νο10 του ταμπλό,

Παναγιωτίδου, κέρδισε εύκολα την Ρωσίδα και Νο8 του ταμπλό, Αναστασία Εφρέμοβα με 6-2, 6-0 και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Μαγιά Παβέλσκα, που κέρδισε την Ρωσίδα Βέρα Κρούστσιουκ με 6-0, 6-1. 

Αντίθετα η Αθηνά Γρηγοριάδου έμεινε εκτός 8άδας, μετά την ήττα της από την Γερμανίδα και Νο4 του ταμπλό, Βικτόρια Πόλε με 7-5, 6-2. 

Στο διπλό Ασλανισβίλι και Παναγιωτίδου ένωσαν τις δυνάμεις τους παίρνοντας μάλιστα την πρόκριση στα προημιτελικά επικρατώντας των Κάρλα Τζιαμπέλι (Ιταλία) και Κάλι Σουπόβα (Σλοβακία) με 7-5, 0-6, 10-7. 

Οι Νο2 του ταμπλό θα παίξουν για μια θέση στα ημιτελικά κόντρα στις Νίνα Ανδρονίκου (Κύπρος) και Βέρα Κρούστσιουκ (Ρωσία) που κέρδισαν στον 3ο γύρο τις Νο7 του ταμπλό, Τιμέα Γκρος (Σλοβακία) και Βικτόρια Πόλε (Γερμανία) με 7-6(1), 7-5.

Στα διπλά του προγράμματος της Τετάρτης αγωνίστηκε και η Αθηνά Γρηγοριάδου που μαζί με την Ισραηλινή Ρόνι Μπαράνες ηττήθηκαν από τις Βρετανίδες και Νο1 του ταμπλό Χάνα Ριντ και Χάνα Ράιλατ με 6-4, 6-4.

Στην κατηγορία των αγοριών ο Ανδρέας Μεσσής ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή του προγράμματος της Τετάρτης, με τον Νο9 του ταμπλό να γνωρίζει την ήττα από τον δυνατό Ούγγρο και Νο6 του ταμπλό και συμπαίκτη του στο διπλό, Ντέβιντ Μπακονί με 7-5, 6-3. 

Στο διπλό, των αγοριών όπου λίγο έλειψε να είχαμε “εμφύλιο” στα προημιτελικά, Μεσσής και Μπακονί έμειναν εκτός προημιτελικών γνωρίζοντας την ήττα από τους Ρώσους Κιρίλ Φιλαρέτοφ και Ίλια Μάλτσεφ με 7-6(8), 6-7(6), 13-11 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι 

Ωστόσο, την πρόκριση στα προημιτελικά εξασφάλισαν οι Ανδρέας Λοϊζάς και Στέφανος Πουρναρόπουλος με τους Νο6 του ταμπλό να επικρατούν των Βλάντιμιρ Αντόλ Γκριντέσκου (Ρουμανία) και Βίκτορ Κιρόφ (Βουλγαρία) με 6-4, 7-6(1) και στη συνέχεια θα παίξουν με τους Φιλαρέτοφ και Μάλτσλεφ για το εισιτήριο στα ημιτελικά.

Ο Λοϊζάς αγωνίστηκε και στο μονό όπου ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Μάλτσεφ με 7-5, 6-4, ενώ και ο Πουρναρόπουλος έμεινε εκτός από τον 2ο γύρο χάνοντας από τον Σουηδό και Νο10 του ταμπλό Φιλίπ Σόντερκβιστ με 7-5, 6-1. 

Στον 2ο δύο τουρνουά αγωνίστηκε και ο Άλκης Μιχαλακόπουλος και που σε ένα ακόμα τουρνουά μπήκε στο κυρίως ταμπλό προερχόμενος από τα προκριματικά, με τον Λαρισαίο παίκτη να γνωρίζει την ήττα από τον Ισραηλινό Εγιάλ Σουμίλοφ με 6-2, 6-3. 

The post Λεμεσός: Διπλή πρόκριση στην 8άδα για Ασλανισβίλι και Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεμεσός, Διπλή, 8άδα, Ασλανισβίλι, Παναγιωτίδου,lemesos, dipli, 8ada, aslanisvili, panagiotidou