Με νέο προπονητή η Αντρέσκου το 2023

Μετά τον “χωρισμό” της με τον πολύπειρο Ολλανδό προπονητή, Σβεν Χρούνφελντ, η Μπιάνκα Αντρέσκου έκανε γνωστό πως τη νέα σεζόν, θα πορευτεί προπονητικά με τον Νεοζηλανδό, Κρίστοφ Λάμπερτ.

Η πρωταθλήτρια του US Open 2019, πρώην Νο4 και νυν Νο45 τενίστρια του κόσμου, δεν μπορεί να βρει ρυθμό τα τελευταία δυο χρόνια, μετά το σπουδαίο breakthrough της στο γυναικείο Tour και αλλάζει προπονητές… σαν τα πουκάμισα.

Έχει

ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό και δυσκολεύεται να πετύχει συνεχόμενες νίκες, ώστε να “χτίσει” πάνω σε αυτές και να επιστρέψει στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Σβεν Χρούνφελντ, δεν μπόρεσε να την οδηγήσει στην επάνοδο φέτος και έτσι οι δυο πλευρές, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με το τέλος της χρονιάς.

Ποιος θα καθοδηγήσει την Αντρέσκου, το 2023 ; Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης της Νέας Ζηλανδίας, Κρίστοφ Λάμπερτ.

Έχει διατελέσει και αρχηγός της εθνικής ομάδας Davis Cup της χώρας του στο παρελθόν και καλείται να επαναφέρει την 22χρονη Καναδή, σε τροχιά επιτυχιών, την ερχόμενη σεζόν. Θα τα καταφέρει ; Το σίγουρο είναι, ότι δεν θα έχει εύκολο έργο.

The post Με νέο προπονητή η Αντρέσκου το 2023 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα