Μοντεβιδέο: Πρεμιέρα με νίκη για την Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ χρειάστηκε μία ώρα και 38 λεπτά για να επικρατήσει της Αμερικανίδας και Νο332 του κόσμου, Βικτώρια Χου με 6-4, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τη φάση των “16” του Montevideo Open. 

Η Ελληνίδα τενίστρια και Νο221 στην παγκόσμια κατάταξη τελείωσε την αναμέτρηση με 64% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service (29/45), έσωσε 8/10 break-points της αντιπάλου της, ενώ από την πλευρά της ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στις ευκαιρίες για break κλείνοντας το ματς με 5/7 break-points. 

H Παπαμιχαήλ

προηγήθηκε δύο φορές με break στην αρχή του αγώνα (2-1, 4-3), ωστόσο η Χου κατάφερε και στις δύο να απαντήσει (3-3, 4-4), όχι όμως και στο 3ο break της Ελληνίδας τενίστριας (5-4) που λίγο αργότερα έκλεισε το set, σβήνοντας και break-point της Χου

Στο 2ο σκέλος του αγώνα η Παπαμιχαήλ χρειάστηκε αρχικά να φτάσει σε ένα μεγάλο hold λέγοντας “όχι” στα τρία break-points της Αμερικανίδας, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Από εκεί και πέρα η 30χρονη κατέκτησε και τα επόμενα 4 games φτάνοντας στη νίκη και την πρόκριση. 

Στη φάση των “16” η Παπαμιχαήλ θα παίξει κόντρα στη Γαλλίδα Νο94 του κόσμου, αλλά και Νο1 του ταμπλό, Ντιάν Παρί, η οποία με τη σειρά της επικράτησε της Ρωσίδας Αμίνα Άνσμπα με 7-5, 6-3. 

The post Μοντεβιδέο: Πρεμιέρα με νίκη για την Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα