Ντόχα: Ήττα με ανατροπή για την Μπαντόσα (vid)

Δεν τα κατάφερε η Πάουλα Μπαντόσα και ηττήθηκε με ανατροπή από τη Λέιλα Φερνάντερ με 0-6, 6-2, 6-3, μετά από μία ώρα και 56 λεπτά αγώνα στο Grandstand 3, μένοντας εκτός τρίτου γύρου από το πρώτο 1000άρι της σεζόν στη Ντόχα.

Η 26χρονη Ισπανίδα προηγήθηκε με bagel, δείχνοντας να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να εκμεταλλεύεται κάθε λάθος της αντίπαλής της, ωστόσο στο δεύτερο set και στο decider δεν είχε την ίδια επίδοση στο κορτ και της κόστισε τον αποκλεισμό.

Τέλειωσε το ματς με 5 άσους και 10

διπλά λάθη, είχε 67% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, υστέρησε από το δεύτερο (41%, 16/39), εκμεταλλεύτηκε μόλις 4/9 BP της, και επέτρεψε στην Καναδή πολλές “απειλές”, σώζοντας 11/15.

Στον επόμενο γύρο η Φερνάντες θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κίνγουεν Ζεγνκ, που νωρίτερα κατάφερε να επιβληθεί της Μάγκντα Λινέτ με 6-2, 2-6, 6-3, και να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στο Qatar Open, αφού στον πρώτο γύρο είχε bye.

That Fernandez FIGHTBACK @leylahfernandez turns it around against Badosa to come through 0-6, 6-2, 6-3 and face Zheng next!#QatarTotalEnergiesOpen pic.twitter.com/yJC6piXofA

wta (@WTA) February 13, 2024

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+1h)

The post Ντόχα: Ήττα με ανατροπή για την Μπαντόσα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα