Ρώμη: Με Καλίνινα η Σάκκαρη στον 3ο γύρο

Την Ανχελίνα Καλίνινα θ’ αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Masters της Ρώμης, καθώς η ίδια ξεπέρασε το εμπόδιο της Γαλλίδας, και No88 του κόσμου, Βαρβάρα Γκράτσεβα, με 6-2, 6-2, ενώ η Ουκρανή πέρασε στις “32” μετά την εγκατάλειψη της συμπατριώτισσάς της, Λέσια, Τσουρένκο (2-0).

Μόλις 2 games έγιναν στο παιχνίδι, με την Τσουρένκο να ενημερώνει άπαντες πως δε θα μπορέσει να συνεχίσει τις προσπάθειές της, και έτσι η πρόκριση πέρασε στα χέρια της No30 του ταμπλό, που θα συναντήσει τη Σάκκαρη

για 3η φορά στο Tour.

Η Ουκρανή είχε κερδίσει την No8 της παγκόσμιας κατάταξης στο Ίστμπουρν πριν από 2 χρόνια, όμως πέρυσι η Μαρία πήρε τη ρεβάνς στο Indian Wells. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρησή τους στο χώμα, και αναμένεται να γίνει την Κυριακή (12/5).

Στ’ άλλα ματς που έγιναν παράλληλα ή νωρίτερα, η Ονς Ζαμπέρ γνώρισε τον πρόωρο αποκλεισμό από την Σοφία Κένιν με 7-5, 2-6, 6-4, η Γελένα Οσταπένκο επικράτησε της Αναστασία Ποταπόβα με 6-4, 6-2, ενώ η Καρολίν Γκαρσία κατάφερε να νικήσει την Ιταλίδα, Ελισαμπέτα Κοσιαρέτο, με 6-2, 7-6(5).

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Με Καλίνινα η Σάκκαρη στον 3ο γύρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρώμη, Καλίνινα, Σάκκαρη,romi, kalinina, sakkari