Ρώμη: Μεγάλη νίκη για Μπαντόσα (vids)

Στον 3ο γύρο του Internazionali BNL d’Italia προκρίθηκε η Πάολα Μπαντόσα που δείχνει να έχει ξεπεράσει το “διαζύγιο” με τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Μαδρίτη.

Η 26χρονη Ισπανίδα που έχει υποχωρήσει στην 126η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα επί της Μίρα Αντρέεβα, πέτυχε σπουδαία ανατροπή το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στο Νο21 του ταμπλό, Έμα Ναβάρο και με 1-6, 6-4, 6-2 επί της Αμερικανίδας, έκλεισε θέση στις “32” της σπουδαίας διοργάνωσης στη Ρώμη.

Εκεί, θα συναντήσει την Νταιάνα Σνάιντερ

που με τη σειρά της κέρδισε 6-1, 6-3 το Νο15 του ταμπλό, Λουντμίλα Σαμσονοβα.

Ήταν η πρώτη φορά που η Μπαντόσα πετυχαίνει δύο συνεχόμενες νίκες σε ένα τουρνουά, από το Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο όπου έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο.

Paula PREVAILS @paulabadosa defeats Navarro in a three set battle under the moonlight 1-6, 6-4, 6-2. #IBI24 pic.twitter.com/1Smv8fI51V

wta (@WTA) May 9, 2024

Λίγο νωρίτερα, η Ίγκα Σφιόντεκ επικράτησε με το επιβλητικό 6-0, 6-2 της Μπερνάρντα Πέρα και σημείωσε την 7η συνεχόμενη νίκη της στο tour, προερχόμενη από τον τίτλο στο Mutua Madrid Open.

Στον 3ο γύρο της Ρώμης, η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο θα αντιμετωπίσει την Γιούλια Πουτίντσεβα η οποία επικράτησε 6-3, 6-2 της 31-Σλόαν Στίβενς.

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Μεγάλη νίκη για Μπαντόσα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρώμη, Μεγάλη, Μπαντόσα,romi, megali, bantosa