Σάκκαρη: “Ήταν μια καλή νίκη” (vid)

Στο Tennis Channel έδωσε συνέντευξη η Μαρία Σάκκαρη, λίγο μετά την ιδανική πρεμιέρα της στο Miami Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε στις νίκες μετά τον τελικό του Indian Wells, και δείχνει έτοιμη για μια νέα σπουδαία πορεία στις ΗΠΑ.

Στο δεύτερο γύρο, καθώς είχε

bye στον πρώτο, η No9 του κόσμου επικράτησε της Νο37 του κόσμου Γιάν Γιουάν, με 6-2, 6-2. Στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει την ημιφιναλίστ του φετινού Australian Open, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα, με στόχο το 2/2 και τη νέα πρόκριση.

“Χαίρομαι που σας βλέπω. Ήταν μια καλή νίκη και ένας πολύ καλός αγώνας, και φυσικά είμαι χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξα. Ήταν μια καλή αρχή”, είπε αρχικά η Σάκκαρη, που μίλησε και για τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας της στο Μαϊάμι στη συνέχεια:

“Πέταξα για εδώ τη Δευτέρα, υποτίθεται θα είχα 2 μέρες ρεπό, αλλά οι μέρες του ταξιδιού δε μετρούν. Έπρεπε να συνεχίσω κανονικά τις προπονήσεις, οι συνθήκες είναι διαφορετικές εδώ, ωστόσο έγινε ότι έπρεπε να γίνει, έπρεπε να το αποδεχτώ και να μη διαμαρτύρομαι.

Σχετικά με το αν προτιμά τις πιο αργές συνθήκες της Καλιφόρνια ή τις συνθήκες στο Μαϊάμι, είπε: “Αγαπώ το Indian Wells, τη μόνη χρονιά που μπορώ να πω πως δε μ’ άρεσε είναι τη χρονιά του bubbles.

Για μένα πάντα είναι ο πρώτος γύρος, ακόμα και αν είναι επί της ουσίας ο δεύτερος λόγω του bye. Έχανα, έχανα, και φέτος ήταν να παίξω ξανά στο κεντρικό κορτ, όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα πλέον και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.”

Σχετικά με τις πρόσφατες πιο δύσκολες νίκες της στα 3 set, απάντησε: Απέναντι στην Έμα (Ναβάρο) ήταν πολύ σημαντική, γιατί είναι η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες αυτή τη σεζόν, και ήταν μια πρόκληση για μένα. Σίγουρα ακόμα δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της.

Και απέναντι στην Κόκο (Γκοφ) ήταν εξίσου σημαντική νίκη. Αφού σέρβιρα ξανά για τη νίκη, μετά την ευκαιρία στο δεύτερο set, και κατάφερα εν τέλει να κλείσω το ματς, ήταν πολύ σημαντικό για μένα, και έδειξε ότι είχα την απαιτούμενη ψυχική δύναμη.”

Τέλος, σχετικά με το αν βρήκε το κατάλληλο μέρος για γυμναστική στο Μαϊάμι, απάντησε: Δεν είχα προς το παρόν το χρόνο να βρω το γυμναστήριο που θέλω εδώ, Δεν είχα το χρόνο να προπονηθώ όσο θα ήθελα τις τελευταίες μέρες. Εστίασα στην αποθεραπεία μου.”

The post Σάκκαρη: “Ήταν μια καλή νίκη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα