Σάκκαρη: “Μέρα με τη μέρα γεμίζω αυτοπεποίθηση” (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη, φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Μεξικού στην οποία αναγραφόταν το όνομα της, εμφανίστηκε στις δηλώσεις της ικανοποιημένη από την πορεία της στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρας, ευχαριστώντας αρχικά το κοινό για τη στήριξη, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για την 22χρονη Κολομβιανή, Εμιλιάνα Αράνγκο.

“Τώρα έχω τρεις φανέλες. Μου αρέσουν πολύ και οι δύο που έχω, βέβαια ελπίζω να μην θυμώσουν μαζί μου στην Ελλάδα, αλλά είμαστε σε δύο διαφορετικές ηπείρους. Το σπίτι

μου στη Νότια Αμερική (εννοούσε Β. Αμερική προφανώς) είναι εδώ και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι η Ελλάδα.”

“Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και μέρα με τη μέρα γίνεται μεγαλύτερη. Προφανώς σήμερα φυσούσε λίγο. Το παιχνίδι της Αράνγκο ήταν δύσκολο, δεν την είχα αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν. Είναι μια ταλαντούχα παίκτρια. Έπαιζε ελεύθερα και δεν είχε τίποτα να χάσει, οπότε είναι δύσκολο να παίζεις με κάποιον που αισθάνεται έτσι μέσα στο court. Όλα τα εύσημα σε αυτήν έπαιξε υπέροχο αγώνα.”, είπε η Σάκκαρη που το Σάββατο τα ξημερώματα (03:00 GR) θα αντιμετωπίσει την Νο11 του κόσμου Καρολίν Γκαρσία με στόχο την πρόκριση στον τελικό. 

Reppin' Mexico's jersey! @mariasakkari | #GDLOpenAKRON pic.twitter.com/2qCCZSgjjU

wta (@WTA) September 22, 2023

The post Σάκκαρη: “Μέρα με τη μέρα γεμίζω αυτοπεποίθηση” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, “Μέρα,sakkari, “mera