Σερβία: Διπλή πρόκριση για Μαλαβάζο

20:12 2/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Αντώνης Μαλαβάζος έκανε ιδανική πρεμιέρα στο χωμάτινο τουρνουά U16 (κατηγορίας 2) Yason Cup 2024 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, κερδίζοντας τόσο στο μονό όσο και στο διπλό. 

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε τη Δευτέρα του Βούλγαρου και συμπαίκτη του στο διπλό, Κρίστιαν Στεφάνοφ με 6-7(3), 7-6(4), 6-3, παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των “32” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο και Νο1 του ταμπλό, Μάρκο Σαβίγια που με τη σειρά του κέρδισε τον Καναδό Αντρέι Κιτσούκοφ με 7-5, 7-5. 

Την Τρίτη ο Μαλαβάζος

μαζί με τον Στεφάνοφ κέρδισαν στο super tie-break τους Ιβάν Αρανίτοβιτς (Μαυροβούνιο) και Μάσιμο Ίβοβιτς (ΗΠΑ) με 2-6, 6-4, 10-8 εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους “16” εκεί όπου οι Νο7 του ταμπλό θα κοντραριστούν με τους Σεργκέι Αρτέμεφ (Ρωσία) και Τζακ Λούκιτς (ΗΠΑ) που την Τρίτη επικράτησαν των Σέρβων Αντρίγια Ντραγκίσεβιτς και Μιχαΐλο Ράντμαν με 6-2, 6-3. 

Στον 2ο γύρο στο διπλό πέρασε και ο Δημήτρης Μελισσόγλου, που μαζί με τον Έρικ Αντρέι Ποπ (Ρουμανία) κέρδισαν τους Σέρβους Νόβακ Μιλόσεβιτς και Βόγιν Σαντσάκοβιτς με 6-1, 6-3 και στον επόμενο γύρο οι Νο8 του ταμπλό θα παίξουν με τους Ντράγκος Μονέ (Ρουμάνια) και Μπάλιντ Σάγκι (Ουγγαρία) που επικράτησαν στον 1ο γύρο των Λεόν Λάγιος Μάσιτζ (Ουγγαρία) και Μίνια Ζίφκοβιτς (Σερβία) με 6-1, 7-5.

Ο Μελισσόγλου την Τρίτη αγωνίστηκε και στο μονό, απέναντι στον Σέρβο Αντρίγια Ντραγκίσεβιτς με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει την ήττα στις λεπτομέρειες με 6-4, 6-4, μένοντας εκτός συνέχειας. 

The post Σερβία: Διπλή πρόκριση για Μαλαβάζο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα