Σίνερ: Αγαπημένος του κοινού για το 2023

Ο Γιάνικ Σίνερ ψηφίστηκε ως ο πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού για το 2023 στα ετήσια βραβεία της ATP. Ο 22χρονος Ιταλός κέρδισε 4 τίτλους φέτος συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ATP Masters 1000 στο Τορόντο, έφτασε στον τελικό των ATP Finals για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ οδήγησε την Ιταλία μέχρι τον τίτλο του Davis Cup

μετά το 1976.

It has been an unforgettable year for @janniksin, who is taking home the Fans’ Favourite Award! #ATPAwards

Read more

ATP Tour (@atptour) December 12, 2023

Ο Σίνερ, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν με ρεκόρ 64-15, σημείωσε και career-high καθώς αφήνει το 2023 από το Νο4 του κόσμου και έγινε ο πρώτος Ιταλός που ολοκληρώνει μια σεζόν στο Top-5 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Ο 22χρονος είχε κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της χρονιάς το 2019, ενώ φέτος είναι υποψήφιος και για ακόμα δύο βραβεία: Του καλύτερου βελτιωμένου παίκτη, αλλά και για το βραβείο Stefan Edberg Sportsmanship. 

Επίσης προτεινόμενοι είναι και οι δύο προπονητές του Ιταλού, Ντάρεν Κέιχιλ και Σιμόνε Βανιότσι. Θυμίζουμε ότι οι νικητές θα ανακοινώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. 

Το βραβείου του αγαπημένου του κοινού είχε “κλειδώσει” για 19 συνεχόμενα χρόνια ο Ρότζερ Φέντερερ, ενώ το 2022 το κέρδισε ο Ράφα Ναδάλ για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

The post Σίνερ: Αγαπημένος του κοινού για το 2023 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα