Σκόπια: Κέρδισε την Παύλου η Χριστοφή και πέρασε στον 2ο γύρο

Πέρασε στον 2ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων η Ελένη Χριστοφή, βγαίνοντας νικήτρια από τον ελληνικό “εμφύλιο” της πρεμιέρας της στο κυρίως ταμπλό, και συνεχίζει παράλληλα το νικηφόρο σερί της, μιας και προέρχεται από τα προκριματικά.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Δήμητρας Παύλου με 6-1, 6-2 σε 61 αγωνιστικά λεπτά αγώνα, ενώ τον 1ο γύρο των προκριματικών είχε bye, και

στον 2ο και τελευταίο γύρο κέρδισε την 20χρονη Ιταλίδα, Κιάρα Γκιρέλι, με 6-1, 6-1.

Μαζί με την Χριστοφή, το εισιτήριο για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης πήρε και η Μάρθα Ματούλα, που στον 1ο γύρο του τουρνουά είχε bye. Θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της είτε την Γκαμπριέλα Λι (Ρουμανία), είτε την Μιριάνα Τόνα (Ιταλία), ενώ η Χριστοφή θα παίξει με την 23χρονη Ισπανίδα, και No3 του ταμπλό, Ρόσα Βίσενς Μας.

Όσον αφορά τα διπλά, Παύλου και Χριστοφή θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των No. 3 του ταμπλό, Λίνα Γκιορσέτσκα (Βόρεια Μακεδονία) και Ντέα Χέρτζελας (Βοσνία Ερζεγοβίνη), ενώ η Ματούλα θα συνεργαστεί με την 20χρονη Σλοβάκα, Ράντκα Ζελνίτσκοβα, και θα αντιμετωπίσουν τις Ιβόνε Καβάλε Ρέιμερς (Ισπανία) και Σολάνα Σιέρα (Αργεντινή).

The post Σκόπια: Κέρδισε την Παύλου η Χριστοφή και πέρασε στον 2ο γύρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα