Στη Rod Laver Arena ο Τσιτσιπάς τη Δευτέρα

Ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας των αγώνων στο Australian Open τη Δευτέρα, όπου ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι του 1ου γύρου ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ματέο Μπερετίνι.

Οι δύο άνδρες που διατηρούν πολύ καλή σχέση και εκτός γηπέδου, θα αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στη Rod Laver Arena (περίπου στις 05:00GR τα ξημερώματα Δευτέρας), μετά το τέλος του εναρκτήριου ματς για το γυναικείο ταμπλό Γκοφ-Σμιέντλοβα

που ξεκινάει στις 03:00GR.

Πρόκειται για την 4η μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον 25χρονο Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται 3-0 στο head to head, έχοντας κερδίσει τον 27χρονο Ιταλό στον αντίστοιχο γύρο της διοργάνωσης του 2019.

Ο Μπερετίνι που έχει υποχωρήσει στο Νο125 του κόσμου, προέρχεται από τραυματισμό, ωστόσο τελευταία δείχνει να ανακτά τις δυνάμεις του ενώ ο Τσιτσιπάς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση που τον έχει επηρεάσει στους πρώτου του αγώνες για τη νέα χρονιά.

O νικητής θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του ζευγαριού Τόμπσον-Βούκιτς που αγωνίζονται αργότερα τη Δευτέρα στο Court 3.

Επίσης στο πρόγραμμα της Δευτέρας, ξεχωρίζει το πρώτο βραδινό ματς στη RLA μεταξύ του Άλεξ ντε Μινόρ και του Μίλος Ράονιτς (10:00GR) ενώ την ημέρα θα κλείσει στο κεντρικό court η αναμέτρηση της Ναόμι Οσάκα με την Καρολίν Γκαρσία (12:30GR).

Το πρόγραμμα στη Margaret Court Arena θα ανοίξει στις 03:00GR ο Ντανίλ Μεντβέντεφ απέναντι στον qualifier Τέρενς Ατμανέ ενώ στο τελευταίο ματς του ίδιου court θα αναμετρηθούν Τιμ-Αλιασίμ, σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι της 2ης ημέρας.

Οι αγώνες Μαναρινό-Βαβρίνκα και Μάρει-Ετσεβερί θα διεξαχθούν back to back στην Kia Arena.

Australian Open Order OF PLAY – RLA & MCA – Monday 15 January Full schedule to follow at https://t.co/CiKpzhXiWg#AusOpen #AO2024 pic.twitter.com/APhLBOMm4o

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 13, 2024

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+9h)

The post Στη Rod Laver Arena ο Τσιτσιπάς τη Δευτέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rod Laver Arena, Τσιτσιπάς, Δευτέρα,Rod Laver Arena, tsitsipas, deftera