Θετικός σε κορονοϊό ο άτυχος Περβολαράκης – VIDEO

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Μιχάλης Περβολαράκης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πως περνάει μια απίστευτη περιπέτεια στη Νότια Αφρική όπου βρίσκεται για τουρνουά.

Ο Μιχάλης που έπαιξε στο ATP Cup στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά, περιέγραψε τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο ξενοδοχείο που διαμένει στη Νότια Αφρική, όντας σε καραντίνα.

“Μετά από 24 ώρες ταξιδιού από την Αυστραλία

στη Νότια Αφρική, διαγνώστηκα με κορονοϊό. Είμαι ασυμπτωματικός και θα μείνω σε καραντίνα στο Πότσεφστρουμ. Δεν είμαι άνθρωπος που παραπονιέται αλλά νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για τις συνθήκες που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο χωρίς τηλεόραση και aircondition (έχει περίπου 30 βαθμούς). Έχουμε κοινή κουζινα (μόνο για ζεστό νερό) και κοινή τουαλέτα και μπάνιο. Επίσης, μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να πληρώσουμε 140€ τη βραδιά, με φαγητό και ιατρική περιποίηση (πίεση αίματος και θερμομέτρηση).

“Οι συνθήκες είναι απαράδεκτες και οι αρχές πρέπει να κάνουν κάτι γι’αυτό” έγραψε σε stories ο Περβολαράκης που ανέβασε και βίντεο από τις άθλιες συνθήκες.

The post Θετικός σε κορονοϊό ο άτυχος Περβολαράκης – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα