Τουρνουά νομικών στον Ο.Α. Θεσσαλονίκης

14:46 4/6/2018 - Πηγή: Tennis24

Με μεγάλη συμμετοχή 70 και πλέον Νομικών διεξάγεται τις ημέρες αυτές στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης το ετήσιο τουρνουά των Νομικών.

Για τη σημαντική αυτή διοργάνωση ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και Γ.Γ. της Ε.Φ.Ο.Α.

Δημήτρης Σταματιάδης μας δήλωσε : ” Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνεται το τουρνουά των Νομικών της Βόρειας Ελλάδας. Το τουρνουά θεσμός που από το 1990 αποτελεί παράδοση για το Νομικό κόσμο. Εισαγγελείς, Δικαστές, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ασκούμενοι δικηγόροι και φοιτητές νομικής που όλους μας ενώνει το υπέροχο άθλημα του τένις, έχουμε και πάλι την ευκαιρία να αγωνιστούμε, να διασκεδάσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα μακριά από τις αίθουσες των Δικαστηρίων.

Στο τουρνουά μας φέτος συμμετέχουν και συνάδελφοι από τις Σέρρες, την Έδεσσα και την Ηγουμενίτσα. Υπάρχουν ταμπλό για αρχάριους-ες και προχωρημένους, αθλητών καθώς και διπλών και διπλών μικτών.

Τέλος, έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με συναδέλφους όμορων Βαλκανικών χωρών, οι οποίοι έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στο επόμενο πρωτάθλημά μας, το οποίο, με τον τρόπο αυτό, θα πάρει και διεθνή χαρακτήρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης που είναι χορηγοί του πρωταθλήματός μας.

Επίσης, τα μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης για τη κατανόησή τους και το κατάστημα αθλητικών ειδών Sports Center-Ski Team για την ευγενική χορηγία δώρων σε όλους (νικητές, νικήτριες και finalists όλων των κατηγοριών) καθώς και για την παροχή εκπτωτικών τιμών προς όλους, ανεξαιρέτως, τους συμμετέχοντες.”

The post Τουρνουά νομικών στον Ο.Α. Θεσσαλονίκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα