Τσιτσιπάς: “Ελπίζω να ζήσω έντονα κάθε στιγμή στο Bercy” (vid)

Στο Tennis TV μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Παρίσι για το τελευταίο 1000άρι της σεζόν, με τον 25χρονο Έλληνα τενίστα να αναφέρεται στα επερχόμενα ATP Finals, αλλά και στο πρόσφατο ματς του με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

“Σκέφτομαι τα ATP Finals και ελπίζω να είμαι εκείνος που θα ζει έντονα το κάθε στιγμή στα γήπεδα του Bercy. Είναι σημαντικό για μένα να τα πάω

καλά αυτή την εβδομάδα εδώ, για να εξασφαλίσω αυτή τη θέση που θέλω τόσο πολύ”.

“Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, είναι κουρασμένοι και στη συνείδησή τους, στη σκέψη ότι έχουν μια τελευταία ευκαιρία εδώ στη σεζόν για να πετύχουν κάτι. Κάποιοι ίσως θέλουν να δώσουν κάτι παραπάνω τώρα, γιατί νιώθουν πως είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

Θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω, και την ίδια στιγμή υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορεί να μην αποδίδουν το ίδιο. Αυτό το κράμα αυτών των συνθηκών έχει επίδραση στο πως κυλούν τα πράγματα. Ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό και δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον”.

Υπήρχε ένα σημείο στο ματς που ήμουν κοντά, ήμουν λίγους πόντους μακριά από τη νίκη και έχασα ένα βολέ που δεν χάνω συνήθως. Το θυμάμαι ακόμα, αλλά ο χρόνος περνούσε πολύ γρήγορα, δεν ήμουν σε θέση να επεξεργαστώ τι συνέβαινε εκείνη την ώρα.

Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήμουν σφιγμένος ή στρεσαρισμένος από το κλειστό ματς εκείνη τη στιγμή, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν όμως. Μπορεί να έχασα, αλλά έπαιξα υψηλού επιπέδου τένις από την αρχή έως το τέλος και λίγοι πόντοι έκαναν τη διαφορά.

Beautiful Stefanos Tsitsipas
Lovely Pre-Tournament Interview
Full Video
Paris Bercy, France
October 30, 2023
Rolex Paris Masters#Stef #Tennis pic.twitter.com/TQO2RM27Hz

— LavanyaSingerDinesh (@LavanyaVocalNEW) October 30, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Ελπίζω να ζήσω έντονα κάθε στιγμή στο Bercy” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα