Τσιτσιπάς: “Θα ήθελα να παίξω στο Davis Cup” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με δηλώσεις του στο Ελληνικό Eurosport και τον Τάσο Βαρβάτο, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από το Australian Open, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Davis Cup Tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία, το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου στο

κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα πάρει μέρος στους κρίσιμους αγώνες για την άνοδο της Ελλάδας στο World Group I, μίλησε για την ανάγκη να πάρει ATP βαθμούς το επόμενο διάστημα καθώς έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία της ATP Race.

“Ο Φριτς ήταν καλύτερος και του άξιζε η νίκη. Έπαιξε καλύτερα από εμένα και του βγήκε σε καλό δρόμο” είπε αρχικά ο Στέφανος.

“Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός των επόμενων τουρνουά. Ακόμα και όταν πήγα τελικό, το πρόγραμμά μου ήταν γεμάτο και δεν υπήρχαν κενά. Εξαρτάται τι συμφωνίες έχω με τα τουρνουά, τι έχω κανονίσει πριν ξεκινήσει η σεζόν με την ομάδα μου και ποια τουρνουά θα προσπαθήσω να είμαι καλά προετοιμασμένος ώστε να πάρω πόντους και να έχω προβάδισμα στη σεζόν.

Για μένα δεν αλλάζει τίποτα, θα ήθελα να παίξω στο Davis Cup με την Εθνική σε λίγες μέρες από τώρα. Θα ήθελα να είμαι εκεί πέρα και να παίξω. Απλώς αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε καλή θέση στην ATP Race, είμαι πίσω βαθμολογικά. Για μένα θα πρέπει να έχω κάποιες καλές εμφανίσεις στους επόμενους μήνες για να βρεθώ και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση με το τένις μου. Οι νίκες βοηθάνε ψυχολογικά. Σήμερα δεν μου βγήκε αλλά η ζωή συνεχίζεται…”

"Ήταν καλύτερος, έπαιξε πιο σωστά από εμένα"

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στο Eurosport Greece, μετά την αναμέτρηση με τον Taylor Fritz #AusOpen | #AO2024 | @steftsitsipas pic.twitter.com/TXJuNzhxUU

Eurosport Greece (@EurosportGR) January 21, 2024

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Τσιτσιπάς: “Θα ήθελα να παίξω στο Davis Cup” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα