Βιέννη: Κόντρα στον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς για μια θέση στον τελικό

Την 4η σερί νίκη, αλλά και την πρώτη του πρόκριση στον τελικό της Βιέννης αναζητά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Σαββάτου (28/10) για το Erste Bank Open.

Η αναμέτρησή τους θα ανοίξει το πρόγραμμα του κεντρικού κορτ της ATP 500 διοργάνωσης, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 15:00 GR. Αμέσως μετά, θα πάρει τη σκυτάλη το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιανίκ Σίνερ και

Αντρέι Ρούμπλεφ, που θα συναντηθούν για 6η φορά στο Tour (3-2 υπέρ του Ιταλού).

Ο No4 του ταμπλό προέρχεται από τις νίκες σε βάρος των Τιμ, Μάχατς και Γκόγιο, και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο 4ο φετινό τελικό του, μένοντας ζωντανός για την κατάκτηση του 2ου φετινού, αλλά και 11ου συνολικά τίτλου της καριέρας του.

Αντίθετα, ο 27χρονος Ρώσος μετρά ήδη 5 φετινούς τίτλους σε 8 παρουσίες του σε τελικό, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα Nitto ATP Finals του Τορίνο εδώ και καιρό, και παίζει δίχως άγχος, κάτι που αποδίδει εξαιρετικά στο γήπεδο.

Ο Μεντβέντεφ δυσκολεύει παραδοσιακά τον Στέφανο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τον έχει κερδίσει 8 φορές σε 12 παιχνίδια, τα οποία πάντα είναι έντονα και ανταγωνιστικά, με την τελευταία τους συνάντηση να είναι και πάλι σε ημιτελική φάση διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο του ATP Masters 1000 της Ρώμης, ο Μεντβέντεφ επικράτησε με 7-5, 7-5 του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε λόγω της ασταμάτητης βροχής και διήρκησε περίπου 7 ώρες (μαζί με τις διακοπές).

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Βιέννη: Κόντρα στον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς για μια θέση στον τελικό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα