Βιέννη: Με στόχο τα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Γκόγιο

Στην προημιτελική “μάχη” του Erste Bank Open της Βιέννης μπαίνει σήμερα Παρασκευή (26/10) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που χθες έκανε το 2/2 με τη δύσκολη νίκη του κόντρα στον 23χρονο Τσέχο, Τόμας Μάχατς, για να βρεθεί για πρώτη φορά στην τελική 8άδα της ATP 500 indoor διοργάνωσης.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, που με τις διαδοχικές επικρατήσεις του ολοένα και πλησιάζει στα Nitto ATP Finals του Τορίνο (12-19/11),

θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, αλλά και να βρεθεί σε back to back ημιτελικό, μετά την παρουσία του στην 4άδα της Αμβέρσας.

Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κροάτη και Νο77 στην παγκόσμια κατάταξη, Μπόρνα Γκόγιο, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει περίπου στις 17:00 GR.

Είναι η 2η στο κεντρικό κορτ της Βιέννης, μιας και προηγείται ο αγώνας ανάμεσα σε Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Κάρεν Χατσάνοφ που ανοίγει το πρόγραμμα (15:00 GR). Ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα είναι και ο αντίπαλος είτε του Τσιτσιπά, είτε του Γκόγιο, στην ημιτελική φάση του τουρνουά.

Αυτή θα είναι η πρώτη on court συνάντηση του Στέφανου με τον Κροάτη, που και αυτός διανύει μία αρκετά καλή περίοδο στο ATP Tour. Προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Αμερικανό Τόμι Πολ, με 6-3, 6-4, ενώ νωρίτερα στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τον Γάλλο Αλεξάντερ Μίλερ με 6-3, 6-1.

Μετά τον αγώνα του Τσιτσιπά θα πάρει τη σκυτάλη η αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και του Αντρέι Ρούμπλεφ (19:00 GR), με τον πρώτο να βρίσκεται στο No7 του ATP Race και να διεκδικεί ακόμα την πρόκριση για τα τελικά της ATP, ενώ ο δεύτερος εξασφάλισε τη θέση του στο μεγάλο αθλητικό event της Ιταλίας.

Την αυλαία του προγράμματος θα ρίξει το ματς ανάμεσα σε Φράνσις Τιάφο και Γιάνικ Σίνερ, το οποίο υπολογίζεται να ξεκινήσει μετά τις 21:00 GR. Ο Αμερικανός έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στα Finals, αλλά είναι αρκετά πίσω στην κούρσα, ενώ ο Ιταλός παίζει δίχως άγχος μέχρι το Παρίσι και το Τορίνο.

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Βιέννη: Με στόχο τα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Γκόγιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιέννη, Τσιτσιπάς, Γκόγιο,vienni, tsitsipas, gkogio