Mία πινελιά δίνει style!

«Για να έχεις στυλ, οφείλεις να εκπλήσσεις, να μπορείς να συνδυάσεις ανόμοια στοιχεία, όπως το country sweater μ’ ένα διαμαντένιο κολιέ ή το κουστούμι του τένις με μία κομψή ροζ καρφίτσα», υποστήριζε η Loulou de la Falaise, η μούσα του Y.S.L., που πέθανε πρόσφατα αλλά αναντίρρητα άφησε το στίγμα της στην ιστορία της μόδας, για το απαράμιλλο στυλ της.

Έτσι λοιπόν τα αξεσουάρ γίνεται αντιληπτό πως αποτελούν ένα

απαραίτητο στοιχείο της εξωτερικής εμφάνισης, πόσο μάλιστα τώρα, που στην εποχή της κρίσης μία καρφίτσα μπορεί να αλλάξει το κλασικό παλιό μας μαύρο φόρεμα και να συμβάλλει στην ανανέωση του στυλ μας.

Εξάλλου πολλές γυναίκες πλέον ποντάρουν σε αυτή τη νοοτροπία, δηλαδή να αποκτήσουν ένα καινούργιο look προσθέτοντας αποκλειστικά και μόνο ένα έξυπνο αξεσουάρ!


[Περισσότερα] Αρχικά, πριν αγοράσετε οτιδήποτε επιβάλλεται να επισκεφτείτε τη σελίδα του Lollipops, στο οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε ιδιαίτερα γουστόζικα αξεσουάρ , όπως τη συγκεκριμένη τσάντα, που είναι στυλάτη και πανέμορφη! Πάνω απ’ όλα όμως διαφορετική!

Παράλληλα, οφείλω να ομολογήσω πως ακόμα κι η πιο απλή μπλούζα μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι εντελώς καινούργιο προσθέτοντας κολιέ, ευφάνταστα, διαφορετικά, δυναμικά προκαλώντας εντύπωση και μεταμορφώνοντας την εικόνα μας!!
Μακρύ κολιέ Παγώνι (15,00 €) [Περισσότερα]
Κολιέ Dyberg/Kern Gun metal (75,00 €) [Περισσότερα]
ΚΟΛΙΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ & ΠΕΡΛΕΣ (21,90 €) [Περισσότερα]
ΚΟΛΙΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ (21,90 €) [Περισσότερα]

Παράλληλα τα μαντήλια, ειδικά αυτά με τις νεκροκεφαλές θεωρούνται must και απαραίτητο συμπληρωματικό στοιχείο μίας εμφάνισης.


Φουλάρι με νεκροκεφαλές γκρί ανοιχτό (17,00 €) [Περισσότερα]
Γκρι πλεκτό κασκόλ (16,00 €) [Περισσότερα]
ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ (10,90 €) [Περισσότερα]

Επίσης ό,τι πιο στυλάτο είναι οι φαρδιές ζώνες πάνω από σακάκια ή παλτό που δίνουν μία διαφορετική νότα στην ενδυμασία μας.


ΖΩΝΗ ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ (11,60 €) [Περισσότερα]
ΖΩΝΗ ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ ΜΕ ΠΛΕΚΤΗ ΑΓΚΡΑΦΑ (11,90 €) [Περισσότερα]

Κλείνοντας, θα σας προτείνω κάτι που δυστυχώς οι Ελληνίδες αποφεύγουν συστηματικά και όμως πιστεύω ότι προσθέτουν εκπληκτικό στιλ στην εμφάνιση μίας γυναίκας με Γ κεφαλαίο: Καρφίτσες. Αρκεί να δει κανείς την Christine lagarde, που ψηφίστηκε πρόσφατα ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες και η εξωτερική της εμφάνιση χαρακτηρίζεται από τις ιδιαίτερες καρφίτσες που φορά συχνά στο πέτο από τα σακάκια της.


ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ (14,40 €) [Περισσότερα]
ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙ (12,80 €) [Περισσότερα]
ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΠΕΡΛΕ ΦΙΟΓΚΟΣ (14,90 €) [Περισσότερα]
Καρφίτσα Senza Σαύρα (73,50 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα