Γυαλιά: Ο καθρέφτης του στυλ μας

Τα γυαλιά δεν είναι ένα αξεσουάρ μόνο για τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού. Η προστασία τους είναι απαραίτητη όλο τον χρόνο. Εξάλλου δεν γίνεται να εγκαταλείψεις το αγαπημένο σου ζευγάρι και να αρκεστείς να το φοράς μονάχα μερικούς μήνες. Φυσικά, δεν είναι μόνο υπόθεση προστασίας, είναι και η υπόθεση στυλ. Τα γυαλιά πλαισιώνουν το πρόσωπο μας και είναι εκείνα που μπορούν να μαρτυρήσουν την προσωπικότητα μας κυριολεκτικά από την πρώτη ματιά.

Τα γυαλιά φέτος αψηφούν κάθε

επίκαιρη μόδα και γυρνούν στις vintage κλασσικές γραμμές. Διασημότητες των περασμένων δεκαετιών εμπνέουν τους σχεδιαστές του σήμερα και γίνονται στιλιστικά πρότυπα προς μίμηση. Φέρε τις εικόνες των James Dean, Andy Warhol αλλά και του σύγχρονου Johnny Depp στο μυαλό σου και θα έχεις αυτόματα το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Σε κάθε περίπτωση τα γυαλιά, δημιουργούν εντυπώσεις και αποκαλύπτουν κάτι από την προσωπικότητα μας. Επέλεξε το ζευγάρι που ταιριάζει στο στυλ σου αλλά και στο πρόσωπο σου. Το παν και σε αυτήν την περίπτωση είναι η εφαρμογή. Δεν ταιριάζουν όλοι οι τύποι γυαλιών σε κάθε σχήμα προσώπου. Επίσης έχε υπόψιν σου και το χρώμα της επιδερμίδας σου. Για παράδειγμα, η ανοιχτόχρωμη ταρταρούγα ταιριάζει κυρίως σε καστανούς ή ξανθούς. Αν τέλος είσαι από εκείνους τους τυχερούς- άτυχους μύωπες, τότε τα γυαλιά για σένα ξεπερνάνε τον ρόλο ενός αξεσουάρ και γίνονται μέρος της ταυτότητας σου. Βρες τον σκελετό που σε αντιπροσωπεύει και θεώρησε τα γυαλιά σου το δυνατό στοιχείο του στυλ σου.

Persol Aviator Sunglasses (283,04 €) [Περισσότερα]DRIES VAN NOTEN BY LINDA FARROW (260,00 €) [Περισσότερα]GIORGIO ARMANI Γυαλιά ηλίου (158,00 €) [Περισσότερα]Retrosuperfuture Round Sunglasses (250,69 €) [Περισσότερα]Ray-Ban Clubmaster Sunglasses (161,74 €) [Περισσότερα]ASOS Keyhole Round Sunglasses (13,48 €) [Περισσότερα]KOMONO Γυαλιά ηλίου (50,00 €) [Περισσότερα]Carrera 6002 Sunglasses (146,91 €) [Περισσότερα]YVES SAINT LAURENT RIVE GAUCHE Γυαλιά ηλίου (129,00 €) [Περισσότερα]ASOS Aviator Sunglasses with Square Frame (9,43 €) [Περισσότερα]Le Specs Le Tough' Swizzle Sunglasses (41,08 €) [Περισσότερα]TORTOISE SHELL READING GLASSES (50,00 €) [Περισσότερα]BLACK ROUND READERS GLASSES (18,00 €) [Περισσότερα]TOFFEE COLOURED READERS GLASSES (18,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα