Euro 2012: Βαλκανικό ντέρμπι

12:31 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ρουμανία παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση... στα τελικά της διοργάνωσης φιλοξενώντας στο «Τζουλέστι» του Βουκουρεστίου την Βοσνία στο πλαίσιο του 6ου ομίλου.


Ρουμανία: Η γηπεδούχος χρειάζεται τη νίκη–άμεση εκδίκηση για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης. Ο τεχνικός της Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όμως ουκ ολίγα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τους Βόσνιους καθώς παρελθόν από την εθνική αποτελεί ο αρχηγός Κρίστιαν Κίβου και το περιβραχιόνιο θα πάει στον Τσίπριαν Μαρικά. Στην …εφεδρεία βρήκε ο επίσης έμπειρος μέσος Μιρέλ Ραντόι. Εκτός
μάχης τέθηκε ο έτερος έμπειρος κεντρικός αμυντικός Ντόριν Γκόιαν εξ αιτίας τραυματισμού καθώς και ο επιθετικός Μπόγκνταν Στάνκου. Στις θέσεις των δύο τελευταίων κλήθηκαν οι Κρίστιαν Όρος και Ιάνις Ζίκου (πρώτος σκόρερ στο εθνικό πρωτάθλημα). Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του γνωστού μας Λουτσιάν Σαμαρτεάν έπειτα από 8χρονη απουσία. Νεοφερμένοι είναι οι Λατοβλέβιτσι, Αντάλ και Γκούργκιου.


Βοσνία: Με το θρίλερ της τιμωρίας της ομοσπονδίας από την ΟΥΕΦΑ να έχει αίσιο τέλος οι Βόσνιοι παραμένουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση και φιλοδοξούν να κάνουν το 2 στα 2 κόντρα στους Ρουμάνους τους οποίους είχαν νικήσει 2-1 εντός έδρας μόλις τον περασμένο Μάρτη. Ο τεχνικός τους Σάφετ Σούσιτς δεν θα έχει τελικά στη διάθεση του τον Σέγιαντ Σαλίχοβιτς που τραυματίστηκε ενώ κάτι ανάλογο ισχύει για τον ίδιο λόγο και για τους Ογκινέν Βράνιες και Μουχάμεντ Σούμπασιτς. Στις επιλογές του δεν είναι τόσο ο Σανέλ Γιάχιτς της ΑΕΚ όσο και ο τερματοφύλακας Ασμίρ Μπέγκοβιτς της Στόουκ αλλά το «παρών» στην αποστολή θα δώσει ο φευγάτος από τον ΠΑΟΚ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.
• Οι Ρουμάνοι έχουν μόλις μία νίκη (κόντρα στο αδύναμο Λουξεμβούργο) στα έξι τους τελευταία ματς. Τον πλήρη απολογισμό τους στο συγκεκριμένο διάστημα συμπληρώνουν δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες.
• Τα πέντε τους τελευταία ματς είναι goal/goal.
• Η Ρουμανία έχει σκοράρει στα 10 πιο πρόσφατα της παιχνίδια στο Βουκουρέστι
• Η Βόσνια έχει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στα έξι της πιο πρόσφατα ματς.
• Τα 11 τελευταία παιχνίδια της Βοσνίας είχαν τουλάχιστον δύο γκολ και μάλιστα 7 εξ αυτών ήταν over.
• Στις τρεις προηγούμενες τους αναμετρήσεις η Ρουμανία έχει δύο νίκες και η Βοσνία μία με απολογισμό τερμάτων 6-2 υπέρ των γηπεδούχων στη σημερινή αναμέτρηση.

Πρόταση: Η Βοσνία δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να φύγει από το Βουκουρέστι μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Η απόδοση του Χ που αποτελεί την επιλογή μας είναι 3,41 στην 10bet.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα