11 μεγάλοι τυχεροί «το πήραν μυρωδιά»

Ο διαγωνισμός της Εύρηκα «Το πήρες μυρωδιά;» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 4 Ιανουαρίου 2016, χαρίζοντας δώρα σε 11 συνολικά τυχερούς. Πρώτη μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Καρολίνα Μιχαήλ η οποία κέρδισε μια διαμονή γεμάτη εκπλήξεις στο ξενοδοχείο Anassa, στην Πάφο, ενώ άλλοι 10 τυχεροί κέρδισαν πακέτα με υγρά απορρυπαντικά Εύρηκα Μασσαλίας και μαλακτικά Εύρηκα Μασσαλίας Secrets για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ο νέος διαγωνισμός της Εύρηκα γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από το Κυπριακό κοινό αφού ολοκληρώθηκε με συνολικά 2,397 συμμετοχές και 51,480 pageviews.

Μέσω του «μυρωδάτου» αυτού

διαγωνισμού με διάρκεια ένα μήνα, η Εύρηκα καλούσε το κοινό να απαντήσει σε 4 απλές ερωτήσεις για να συμμετέχει στην κλήρωση διεκδικώντας την ευκαιρία να κερδίσει όχι μόνο την πολυτελή αυτή διαμονή αλλά και πακέτα με υγρά απορρυπαντικά Εύρηκα Μασσαλίας και μαλακτικά Εύρηκα Μασσαλίας Secrets που καλύπτουν τις ανάγκες του νοικοκυριού για ένα ολόκληρο χρόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εύρηκα εκπλήσσει ευχάριστα τον Κύπριο καταναλωτή με τέτοιου είδους ενέργειες που ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες όσο και στις επιθυμίες του. Γεγονός, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποια άλλη ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσει για μας στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα