5+1 σημεία που μας έμειναν από το Παφιακό

Η Πάφος ήταν η ομάδα έκπληξη της 21ης αγωνιστικής! Τα παλικάρια του Απόστολου Μακρίδη, κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη σε αυτή την αγωνιστική, με την Ομόνοια να χάνει έδαφος και να δέχεται μία ήττα που όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν φυσιολογική. Το SigmaliveSports συγκέντρωσε τα 5+1 στοιχεία που μας έμειναν από το Παφιακό και από αυτή την αναμέτρηση.

1. Η περίεργη φάση του 62' με τους Ασίς και Κοδίνα, με τον Χρίστο Νικολαϊδη τελικά να είναι αρκετά διαβασμένος και να σταματά τη φάση.

2. Η οπισθοχώρηση της Ομόνοιας και ο εφησυχασμός του πρώτου γκολ,

έφερε και την ανατροπή από την γηπεδούχο ομάδα.

3. Αρκετοί ήταν αυτοί που έκριναν την πορεία του Νασίρ Μάατσι στην Πάφο, με τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας (του είχαν κάνει και φραστική επίθεση μάλιστα προ ημερών), με τον Ολλανδό να τους κλείνει τα στόματα.

4. Η μεγάλη προσέλευση από πλευράς των φίλων της Ομόνοιας, θύμισαν παλιές καλές εποχές στην ομάδα. Ήταν ίσως και η μεγαλύτερη εξόρμηση φέτος για κυπριακή ομάδα στο Παφιακό.

5. Το ξύρισμα του κεφαλιού του Απόστολου Μακρίδη. Η υπόσχεση είναι η υπόσχεση και οι παίκτες της Πάφου, φρόντισαν να την τηρήσουν, ξυρίζοντας το κεφάλι του προπονητή τους.

6. Σωστά τα είπε ο Μιλόγεβιτς: "Δεν υπήρχε ούτε σύστημα, ούτε τίποτα", κάτι το οποίο πρέπει να διορθωθεί ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Πάφο και πάλι, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα