BEONIX MUSIC FESTIVAL: Σε απόσταση αναπνοής απ’το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός

Μετράμε αντίστροφα πια για το BEONIX MUSIC FESTIVAL, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Κύπρου, που ανοίγει τις πόρτες του τη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στους χώρους της ΕΤΚΟ, Τσιφλικούδια, στη Λεμεσό. Το BEONIX MUSIC FESTIVAL λαμβάνει χώρα για 2η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, ενώ έχει καταταχθεί ως ένα απ’τα 100 καλύτερα στο κόσμο μετά από αξιολόγηση άνω των 10,000 παρόμοιων διοργανώσεων διεθνώς απ’ το κορυφαίο DJ Mag.

Πυρετωδώς προστίθενται οι τελευταίες πινελιές καθώς

μερικές ώρες μόνο μας χωρίζουν απ’το ταξίδι στον Πλανήτη 9, απ’την εμφάνιση καταξιωμένων DJs τόσο απ’τη διεθνή όσο κι απ’την εγχώρια σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής, στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό. Τρεις ξεχωριστές μουσικές σκηνές πάνω από 50 καταξιωμένοι καλλιτέχνες και πάνω από 30 ώρες ηλεκτρονικής μουσικής.

Τη Παρασκευή, το Main Stage με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει στηθεί ποτέ σε παρόμοια διοργάνωση θα φιλοξενήσει ανάμεσα σε άλλους καλλιτέχνες τεράστια ονόματα του χώρου όπως ο Maceo Plex, o Stephan Bodzin o Jan Blomqvist. Tο μαγευτικό Hangar Stage θα φιλοξενήσει τη Παρασκευή την Anna, Brina Knaus και Dalton, ενώ το ονειρικό Organic stage θα κινείται σε ρυθμούς melodic Kosta Kritikos, Repitt, Lehar.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BEONIX MUSIC FESTIVAL πρωτοπορεί στη δημιουργία ενός νέου για τα Κυπριακά δεδομένα τουριστικού προϊόντος, τον «μουσικό τουρισμό» εφόσον η Λεμεσός θα κατακλύζεται τις τελευταίες μέρες από επισκέπτες του Φεστιβάλ που ταξιδεύουν ειδικά για να παρευρεθούν από χώρες όπως η Ελλάδα, Αγγλία, Ισραήλ, Σουηδία, Ελβετία, ακόμα κι απ’την μακρινή Αυστραλία. Σημειώνουμε ότι για τη πραγματοποίηση του Φεστιβάλ απασχολούνται άνω των 800 Κύπριων, ενώ λαμβάνονται υπηρεσίες απ’τις καλύτερες εγχώριες επιχειρήσεις εστίασης. Τρεις μέρες, 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου ένα μουσικό ταξίδι ανοικτό για όλους άνω των 18.

Η εκδήλωση έχει αναφερθεί εκτενώς στα διεθνή μέσα ενημέρωσης με πάνω από 200 δημοσιεύματα να αναφέρονται σε αυτήν και να προβάλλουν την Κύπρο και τη Λεμεσό! Εκπρόσωποι γνωστών διεθνών μέσων ενημέρωσης θα καλύψουν την εκδήλωση εδώ στην Κύπρο.

Ραντεβού λοιπόν σε λίγες ώρες για ένα ασφαλές, μαγικό ταξίδι στο Πλανήτη 9 με το BEONIX MUSIC FESTIVAL στη Λεμεσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα