Charity Fashion Show ‘Runaway of love’

O Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων σας προσκαλεί στο Charity Fashion Show ‘Runaway of love’ στο  Amathus Beach Hotel,  στη Λεμεσό, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα. O διακεκριμένος σχεδιαστής Gregory Morfi και η Boutique Kouross Menswear παρουσιάζουν τις νέες τους κολεξιόν, σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και στυλ,

χαρίζοντας δύναμη, χαρά και ελπίδα στα άτομα με εμπειρία καρκίνου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη. Παρουσιάζει η Μαρίνα Φιλιππίδου. Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τον σχεδιαστή μόδας Gregory Morfi και την Boutique Kouross Menswear  που βρίσκονται δίπλα του, στηρίζοντας με το δικό τους τρόπο το έργο του Συνδέσμου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Amathus Beach Hotel για τη φιλοξενία και όλη τη στήριξη που προσφέρει για την υλοποίηση της βραδιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρυσό Χορηγό της βραδιάς XGroup.cy, στον Υπερήφανο Υποστηρικτή ΟΠΑΠ Κύπρου, στο Διαχρονικό Χορηγό: Universal Life,  στον Χορηγό: Οινοποιείο Βλασίδη και στους Υποστηρικτές: ALDO Shoes και  Party City.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συνεργάτες Artemiou Hair Designs για την επαγγελματική φροντίδα των χτενισμάτων, την Έλενα Θεοδώρου Professional Makeup Workshop για το μακιγιάζ των μοντέλων, και την WIZARD Events &PR για την επιμέλεια του Fashion Show.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χορηγό Επικοινωνίας της εκδήλωσης, Madame Figaro, για την ανεκτίμητη στήριξη και προβολή της εκδήλωσης."

Εδώ και 37 χρόνια ο ΠΑΣΥΚΑΦ φροντίζει τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειες τους. Παρέχει δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας. Εστιάζει σε θέματα πρόληψης, έρευνας και δικαιωμάτων των ατόμων με εμπειρία καρκίνου. Το 2022 με τη δική σας βοήθεια ο ΠΑΣΥΚΑΦ κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες 7,070 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35,717 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα