Eπιστρέφει οριστικά στο ΔΗΚΟ ο Κουλίας

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά από την επεισοδιακή αποχώρηση του από το ΔΗΚΟ και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2011, όταν γινόταν η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Ζαχαρίας Κουλίας επιστρέφει στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τα όσα μετέδωσε το Σίγμα την περασμένη Δευτέρα, ο βουλευτής Αμμοχώστου είχε στις 5.30 μ.μ συνάντηση με

τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, με τον οποίο έδωσαν τα χέρια. Όχι μόνο επιστρέφει στο ΔΗΚΟ αλλά θα λάβει και θέση στο ψηφοδέλτιο της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι "αυτή την ώρα που ο κυπριακός ελληνισμός βρίσκεται ενώπιον σοβαρών εξελίξεων που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του προέχει το καλό της πατρίδας". Και σημειώνει ότι "το ΔΗΚΟ με Πρόεδρο τον Νικόλα Παπαδόπουλο πρεσβεύει τις αρχές της ελευθερίας και δημοκρατίας που καθοδηγούν και τη δική του πολιτική διαδρομή και ως εκ τούτου ενώνει τη φωνή του με όλες και όλους του Αμμοχωστιανούς και επαναδιεκδικεί την ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ".

Η απόφαση αυτή προκαλεί αντιδράσεις και αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα γίνει αποδεκτή η επιστροφή Κουλία, κυρίως στις τάξεις της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΟ στην Αμμόχωστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα