Eξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη Δημαρχία Αθηένου ο Σπύρος Παπουής

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Αθηένου εξήγγειλε ο Σπύρος Παπουής.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Οι δημοτικές εκλογές του Ιούνη 2024 δημιουργούν νέα δεδομένα και προκλήσεις σε όλες τις υπο-δημιουργία νέες Τοπικές Αρχές. Σ’ αυτή τη νέα αρχή, με σεμνότητα και ώριμη σκέψη, με σεβασμό προς όλους σας,

δηλώνω παρών, εξαγγέλλοντας σήμερα την πραγματική ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για το νέο μας Δήμο Αθηένου - Αβδελλερό.

Η πολυετής εμπειρία μου στα κοινά της Αθηένου ως Δημοτικός Σύμβουλος και μετά ως Δήμαρχος, αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη πενταετία.

Με σκληρή και συλλογική δουλειά, με όραμα, προγραμματισμό, τόλμη, διαφάνεια και ομαδικότητα θα επαναφέρουμε τον Δήμο μας ξανά στη σωστή πορεία διοίκησης.

Υποσχόμαστε ότι ο δημότης σε σύντομο διάστημα θα νιώσει εκείνη τη σημαντική βελτίωση που προσδοκά στην ποιότητα της ζωής του.

Υποσχόμαστε ότι θα είμαι και πάλι Δήμαρχος, των έργων και όχι των λόγων, της ουσίας και όχι δεσμεύσεις κενού περιεχομένου, πράξεις και όχι θεωρίες. Αυτά είναι που έχουν σημασία για τον πολίτη του νέου Δήμου μας, για τους νέους, τους συνταξιούχους, τους οικογενειάρχες, όλους όσους έχουν ανάγκη μια Τοπική Αυτοδιοίκηση πραγματικά δίπλα τους.

Θα χειριστούμε ομαδικά και συλλογικά με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και κυρίως με όλο το προσωπικό, όλα τα θέματα που άπτονται της αναπτυξιακής προοπτικής του νέου μας Δήμου. Οι πρακτικές της τελευταίας επταετίας τερματίζονται άμεσα, όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι αποτελέσματα ειλικρινούς συζήτησης και σεβασμού στην αντίθετη άποψη με κυρίαρχο στοιχείο τη διαφάνεια.

Με καθοδηγητή την αγάπη σας για την Αθηένου και το Αβδελλερό, από το οποίο κατάγομαι κατά το ήμισυ μου, πιστεύω ότι μπορούμε να ηγηθούμε της νέας προσπάθειας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των κατοίκων του νέου μας Δήμου.

Σας καλώ να συστρατευτούμε μαζί για μια νέα αρχή, ηθική και έντιμη, ικανή και αποτελεσματική. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής όλων μας με πρώτο στόχο την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Σπύρος Παπουής

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηένου

Keywords
Τυχαία Θέματα