Iαπωνία:Τρένο κάνει ειδικό δρομολόγιο για μεταφορά μαθήτριας

Ένα τρένο ταξιδεύει προς και από έναν απομακρυσμένο σταθμό στη βόρεια Ιαπωνία μόνο και μόνο για να μεταφέρει μια μαθήτρια στο σχολείο της κάθε μέρα.

Η ιαπωνική εταιρεία σιδηροδρόμων έχει επαινεθεί για την δέσμευσή της στην εξυπηρέτηση και την ιεράρχηση του πελάτη, όταν μαθεύτηκε ότι κάθε πρωί και κάθε βράδυ, πηγαίνει στον απομακρυσμένο σταθμό Kάμι-Σιρατάκι για να μεταφέρει το έφηβο κορίτσι.

Αναλυτικά, τα τελευταία τρία χρόνια, το

τρένο φτάνει στις 7.04 πμ για να παραλάβει τον ένα και μοναδικό επιβάτη του και επιστρέφει στον απομακρυσμένο σταθμό στις 5:08 μ.μ., για να τον πάρει σπίτι του.

Η Daily Telegraph, αναφέρει ότι η σιδηροδρομική εταιρεία είχε αρχικά προγραμματιστεί για να κλείσει το σταθμό πριν από τρία χρόνια, λόγω έλλειψης ζήτησης.

Ωστόσο, αφού η εταιρεία συνειδητοποίησε ότι η συγκεκριμένη μαθήτρια στηρίζετε πάνω της, αποφάσισε να διατηρήσει την υπηρεσία μέχρι να τελειώσει το τέλος της φοίτησης του έφηβου κοριτσιού στο σχολείο.

Εν κατακλείδι, το κορίτσι, αναμένεται να ολοκληρώσει την φοίτηση του στο σχολείο τον Μάρτιο και στη συνέχεια να κλείσει επίσημα ο σταθμός, στις 26 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: Telegraph

Keywords
Τυχαία Θέματα